Microsoft Surface Duo: Διαρροή με νέα renders, θα κυκλοφορήσει σύντομα με τιμή 1.400 δολάρια; [Update: Επίσημο]

, Microsoft Surface Duo: Διαρροή με νέα renders, θα κυκλοφορήσει σύντομα με τιμή 1.400 δολάρια; [Update: Επίσημο]

Update: Επίσημο

Το Surface Duo είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία μόνο για την αγορά της Αμερικής, με τιμή στα 1.399 δολάρια. Η συσκευή θα διατεθεί στην αγορά από 10 Σεπτεμβρίου, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αρχικό άρθρο

Το Surface Duo είναι από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές του 2020, όχι τόσο για τα χαρακτηριστικά του, αλλά γιατί είναι η πρώτη είσοδος του Surface brand στην αγορά των smartphones. Η Microsoft ήδη φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά στο software, όμως το ερώτημα είναι αν τελικά θα είναι ανταγωνιστική η συσκευή.

Σύμφωνα με νέα διαρροή, η απάντηση είναι μάλλον όχι. Ο leakster @samsungbloat μας δίνει νέα renders της συσκευής αλλά και των αξεσουάρ που θα έρθουν μαζί με τη συσκευή. Το Surface Duo θα περιλαμβάνει στο πακέτο αγοράς φορτιστή, καλώδιο φόρτισης Type-C σε Type-C και ένα ειδικό bumper για τη συσκευή. Από την άλλη βλέπουμε φωτογραφίες με το Surface Pen και τα Surface Earbuds, τα οποία δε νομίζουμε πως θα βρίσκονται στο πακέτο αγοράς.

, Microsoft Surface Duo: Διαρροή με νέα renders, θα κυκλοφορήσει σύντομα με τιμή 1.400 δολάρια; [Update: Επίσημο]

Ο leakster όμως δε μένει μόνο εκεί, αποκαλύπτοντας και τη τιμή του. Σύμφωνα λοιπόν με τον @samsungbloat, η τιμή της βασικής έκδοσης του Surface Duo θα είναι 1.400 δολάρια, μάλλον για την έκδοση των 64GB. Πέραν του μοναδικού form-factor αλλά και του λογισμικού, δύσκολα μπορεί η συσκευή να δικαιολογήσει αυτή τη τιμή, καθώς αναμένεται με μία κάμερα, μπαταρία 3.450mAh και περσινό SoC Snapdragon 855, συνοδευόμενο από μόλις 6GB μνήμης RAM.

, Microsoft Surface Duo: Διαρροή με νέα renders, θα κυκλοφορήσει σύντομα με τιμή 1.400 δολάρια; [Update: Επίσημο]

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

Το συγκεκριμένο μοντέλο της εταιρείας είναι στην ουσία μία ηλεκτρονική ατζέντα, η οποία κάνει τη δουλειά του τηλεφώνου, του tablet κτλ.
Το κοινό της είναι πολύ συγκεκριμένο το οποίο μπορεί να την αγοράσει και φυσικά είναι ένα ακριβό προϊόν.
Τα 64GB μνήμη και τα 6 RAM τα θεωρώ λίγα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και την τιμή του. Πχ το S10 έχει στη βασική έκδοση 128 GB και 8 RAM που δεν έχει 2 οθόνες. Ερωτηματικό είναι η μπαταρία του.

Nickolas

Αν τελικά αυτή είναι η τιμή του, 1.400 δολάρια και κοντά στα 1.600 ευρώ Ελλάδα μεριά, θα είναι μια ωραιότατη αποτυχία. Δε δικαιολογείται με τίποτα τόσο υψηλό ποσό, απλά και μόνο επειδή έχει διπλή οθόνη και με επεξεργαστή που μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα η συσκευή θα έχει κλείσει διετία.

Αλέξανδρος

Έχει πολύ πλάκα η Ms. Μπορεί να έχει δυνατότητες το προϊόν αλλά με αυτή την τιμή και την μικρή μπαταρία, δεν πας Πουθενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.