Smartphones

Microsoft Surface Duo: Το frame σπάει γύρω από τη θύρα USB-C

Μπορεί να έχει χαρακτηριστεί ως “τεχνολογικό θαύμα” για το πόσο λεπτό και ελαφρύ είναι, όμως ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα είναι το πλαστικό frame που έχει. Φαίνεται πως το frame του Surface Duo, σε συνδυασμό με το πόσο λεπτό είναι, ίσως έχει και ένα μεγάλο σφάλμα στο design.

Μία νέα αναφορά ήρθε από το Reddit, όπου χρήστης ανέβασε μία φωτογραφία με σπασμένο frame γύρω από τη θύρα USB-C της συσκευής. Αν και θα μπορούσε κανείς να ρίξει το φταίξιμο στον χρήστη, καθώς όπως φαίνεται και στην φωτογραφία η συσκευή έχει και άλλα χτυπήματα και αρκετή σκόνη μέσα στη θύρα, ήρθαν και άλλες αναφορές από χρήστες με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Μάλιστα, αρκετοί αναφέρουν ότι πρόσεχαν “σα μωρό” το Surface Duo τους, αλλά και πάλι παρατήρησαν το σπάσιμο γύρω από τη θύρα. Η Microsoft δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα πάνω στο θέμα ούτε γνωρίζουμε αν το επισκευάζει δωρεάν. Προς το παρόν, η καλύτερη λύση που προτείνουν οι χρήστες είναι η χρήση μαγνητικών φορτιστών, για να μη βγαίνει-μπαίνει συνέχεια το βύσμα. Περιμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Πηγή

Σχόλια

  • Καλημέρα. Προφανώς και το πρόβλημα δεν είναι το μπες βγες του βύσματος. Αλλά η πίεση που δέχεται κατά την χρήση με το βύσμα κουμπωμένο. Είναι κλασικό φαινόμενο να βλέπουμε στραβομένους φορτιστές στις μέρες μας απλά εδώ φαίνεται πως την μεγαλύτερη πίεση την δέχεται το κινητό και όχι το καλώδιο του φορτιστή. Και λογικό είναι με τόσο λεπτό πλαστικό γύρω γύρω να σπάει εύκολα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.