Microsoft Surface Duo: Το frame σπάει γύρω από τη θύρα USB-C

, Microsoft Surface Duo: Το frame σπάει γύρω από τη θύρα USB-C

Μπορεί να έχει χαρακτηριστεί ως “τεχνολογικό θαύμα” για το πόσο λεπτό και ελαφρύ είναι, όμως ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα είναι το πλαστικό frame που έχει. Φαίνεται πως το frame του Surface Duo, σε συνδυασμό με το πόσο λεπτό είναι, ίσως έχει και ένα μεγάλο σφάλμα στο design.

Μία νέα αναφορά ήρθε από το Reddit, όπου χρήστης ανέβασε μία φωτογραφία με σπασμένο frame γύρω από τη θύρα USB-C της συσκευής. Αν και θα μπορούσε κανείς να ρίξει το φταίξιμο στον χρήστη, καθώς όπως φαίνεται και στην φωτογραφία η συσκευή έχει και άλλα χτυπήματα και αρκετή σκόνη μέσα στη θύρα, ήρθαν και άλλες αναφορές από χρήστες με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

, Microsoft Surface Duo: Το frame σπάει γύρω από τη θύρα USB-C

Μάλιστα, αρκετοί αναφέρουν ότι πρόσεχαν “σα μωρό” το Surface Duo τους, αλλά και πάλι παρατήρησαν το σπάσιμο γύρω από τη θύρα. Η Microsoft δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα πάνω στο θέμα ούτε γνωρίζουμε αν το επισκευάζει δωρεάν. Προς το παρόν, η καλύτερη λύση που προτείνουν οι χρήστες είναι η χρήση μαγνητικών φορτιστών, για να μη βγαίνει-μπαίνει συνέχεια το βύσμα. Περιμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Καλημέρα. Προφανώς και το πρόβλημα δεν είναι το μπες βγες του βύσματος. Αλλά η πίεση που δέχεται κατά την χρήση με το βύσμα κουμπωμένο. Είναι κλασικό φαινόμενο να βλέπουμε στραβομένους φορτιστές στις μέρες μας απλά εδώ φαίνεται πως την μεγαλύτερη πίεση την δέχεται το κινητό και όχι το καλώδιο του φορτιστή. Και λογικό είναι με τόσο λεπτό πλαστικό γύρω γύρω να σπάει εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.