Φρέσκος Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε το MLS iQTalk Fingerprint

Φρέσκος Διαγωνισμός Techblog με δώρο το φρέσκο smartphone MLS iQTalk Fingerprint που μπορεί να ξεκλειδώσει μόνο με το δικό σου αποτύπωμα! Το iQTalk Fingerprint καταλαβαίνει όταν του μιλάς ελληνικά και μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο τους φίλους σου ή να του υπαγορεύσεις ένα sms ή email χωρίς να το αγγίζεις! Μάθε πως μπορείς να το κάνεις δικό σου!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και τυχερός νικητής είναι ο Nikos (p-xxxxx@hotmail.com) με το σχόλιο-συμμετοχή Νο.1788. Το βίντεο της κλήρωσης είναι διαθέσιμο εδώ. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο ένα smartphone MLS iQTalk Fingerprint θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο.
2. Να μας στηρίξετε κάνοντας Public Share το άρθρο του διαγωνισμού!
Όλοι θα λάβουν μέρος στην κλήρωση, είτε έχουν Facebook είτε όχι! 😉

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη 1 Μαίου 2014 στις 21:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 7 Μαΐου 2014 10:46

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.