Πόσο καλές φωτογραφίες μπορούν να τραβήξουν τα κινητά;

Όταν έρθει η ώρα να αγοράσουμε ένα κινητό, σίγουρα κοιτάμε και τα Megapixel της κάμερας. Ορισμένοι μάλιστα αποθαρρύνονται από την αγορά ενός πανίσχυρου smartphone, επειδή αυτό έχει “μόνο” 5 Megapixels. Ο φωτογράφος μόδας Lee Morris, αποδεικνύει ότι με την “φτωχή” 3,2 κάμερα του iPhone 3GS και τη βοήθεια του Photoshop μπορείς να έχεις εκπληκτικές φωτογραφίες.

Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία όπως αν χρησιμοποιούσε μια επαγγελματική SLR ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μπαίνει σε στούντιο με γνωστό μοντέλο μόδας και ξεκινάει τη φωτογράφιση. Η “φτωχή” κάμερα του iPhone 3GS με τον κατάλληλο φωτισμό, την οπτική γωνία του επαγγελματία φωτογράφου και το απαραίτητο retouch στο Photoshop, βγάζει ιδιαίτερα αξιόλογες φωτογραφίες (οι original αποτυπώνονται μέσα στο βίντεο).

Ίσως αυτές οι φωτογραφίες να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξώφυλλο στο Vogue, ούτε και εμείς οι τελικοί χρήστες να έχουν το εξοπλισμό και τον χρόνο για αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πραγματικά αξίζει τις δείτε! Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ https://fstoppers.com/iphone

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 21:23

Σχόλια

  • μόνο για καλαμάκι δεν το έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το iphone να ανακατέβει κανένας τίποτα κοκτέιλ και να μας λέει πόσο καλά το κάνει.Τί αλλο ανούσιο θα δούμε
    Εχει φάει με διαφορά την πιό έμμεση διαφήμιση αυτό το τηλέφωνο

  • Ρε παιδιά χαλαρώστε. Άμα θέλετε να βγάζετε φωτογραφίες πάρτε φωτογραφική μηχανή με πολλά Mega Pixel και σίγουρα θα σας βγει πολύ πιο φθηνά από το να πάρετε κινητό που να θέλετε να βγάζει και καλές φωτογραφίες. Εγώ με τα 3.2 Mega Pixel του iPhone 3Gs είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Για τα άλλα έχω την Sony με 7.2 Mega Pixel.

  • Σαν να βλέπω... ZASTAVA YUGO !!!

    Βάλαμε την adriana lima και άλλα 20 μοντέλα γύρω όλο το σκηνικό πάνω σε jet να τρέχει με 600 χμ την ώρα

    και στο τιμόνι τον Σουμαχερ έτσι για να δώσουμε κύρος

    ναι όντως είναι τέλειο το yugo!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.