Το Moto G (2015) θα είναι αδιάβροχο;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το επόμενο μοντέλο Motorola Moto G (2015) αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο μήνα, Τρίτη 28 Ιουλίου και θα είναι μεταξύ άλλων και αδιάβοροχο. Λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά γίνεται λόγος για μπαταρία 2470 mAh, υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel.

Ακούγεται μάλιστα ότι θα υπάρξουν δυο εκδόσεις μια με μνήμη RAM 2GB και 16GB ενσωματωμένη μνήμη και μια με 1GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 8GB.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Ιουλίου 2015 10:32

Σχόλια

  • το ασπρο που ειχατε δειξει σε προηγουμενο αρθρο...ωραιο...και το μαυρο εδω περα..επισης ωραιο. ο συνδιασμος 2GB ram / 16GB ειναι λουκουμακι μαζι με τα υπολοιπα χαρακτηριστικα. το θεμα ειναι να ερθει ελλαδα αυτη η εκδοση...

  • Μπράβο τους. Ότι δεν θελουν να κανουν οι κορεατες και οι κινεζοι τουλάχιστον το κανουν οι αμερικανοι εστω και καθυστερημένα.

  • Πολύ ωραίο και ειδικά με τη 2αρα Ραμ θα πετάει.. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πάω από το moto g 2013 σε αυτό τώρα..αρκεί πάντα να κρατήσει τα χαμηλά επίπεδα τιμης... Πολλά μπράβο στη μότο βγάζει πραγματικά τέρατα.

  • @ One
    Οι μοτορολα όταν ειχε βγαλει το πρωτης γενιάς μοτο g αν θυμάμαι καλα και αυτο αδιάβροχο ήταν.Παντος συμφωνώ σε αυτο που λες και καποια στιγμή πρέπει να βγάζουν εαν οχι ολα τουλάχιστον τις ναυαρχίδες με αδιαβροχοποιηση

  • Eνδιαφέρον πρόταση και όμορφο design αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως δεν ξανα παίρνω κινητό με μπαταρία λιγότερη των 3000mah.

  • @χαρης: Αδερφέ το δεύτερης γενιάς είναι splash-proof όχι αδιάβροχο. Το πρωτο ήταν "κοινό" smartphone.

    Θα το ξαναπω η πλατη του είναι πολύ σεξυ! Σιγουρα το ομορφότερο Moto G! Ωστοσο θα προτιμούσα 2GB RAM στάνταρ είτε 8αρι είτε 16αρι. Θετικό το αδιάβροχο αν ισχύει και θα κονταροχτυπηθει άσχημα με το Xperia M4 Aqua.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.