Moto G4: Το μπροστινό panel δείχνει οθόνη 5.5″ Full HD

Στις 9 Ιουνίου η Lenovo (στην οποία ανήκει πλέον η Motorola και το Moto brand) έχει προγραμματίσει press event, όπου μεταξύ άλλων ίσως δούμε την επίσημη ανακοίνωση του Moto G4. Μιας και έχουμε ακόμη έναν μήνα μπροστά μας, προς το παρόν αρκούμαστε στα leaks.

Ένα από αυτά είναι το panel που διέρρευσε και λέγεται ότι ανήκει στο Moto G4 (ή αλλιώς Moto G 4ης γενιάς ή Moto G 2016). Φαίνεται ότι το μη ανακοινωμένο Moto G θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών Full HD (1080p), βλέπουμε την εγκοπή για κεντρικό κουμπί όπου μπορεί να μπει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Θυμίζουμε ότι η Lenovo έχει δηλώσει πως όλες οι συσκευές της Motorola θα έρθουν με βιομετρικούς αισθητήρες, οπότε είναι αναμενόμενο να δούμε αισθητήρα αποτυπωμάτων στο Moto G4

Τέλος, να σημειωθεί ότι έχει ακουστεί και η ύπαρξη του Moto G4 Plus, οπότε το παραπάνω panel να ανήκει σε αυτό. Από τεχνικά χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα φορά μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel, laser autofocus και NFC. Το κανονικό Moto G4 φημολογείται με μνήμη RAM 2GB, χωρητικότητα 16GB και κάμερα 13 Megapixel.

moto g4 panel, Moto G4: Το μπροστινό panel δείχνει οθόνη 5.5″ Full HD

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξ

Είμαι ο μόνος που θεωρεί το κουμπί τόσο άσχημο;; Προτιμότερο θα ήταν να έβαζαν τον αισθητήρα εκεί που ήταν το βαθούλωμα για το δάχτυλο στην πλάτη του τηλεφώνου.

Thanos85

Δεν είσαι ο μόνος λογικά.. Χαλια μαύρα είναι το κουμπι

Panos7GR

Η Lenovo έχει τάσεις αυτοκτονίας στα smartphones δεν εξηγείται αλλιώς…. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε και μακάρι να βγω ψευτης, θα καταντήσει τη σειρά Moto μια “κινεζιά” και με μην ηττοπάθεια που κουβαλάνε οι καθαρόαιμες Lenovo σειρές της, ενώ δεν είναι καθόλου κακές. Απο design το χάνει και απο χαρακτηριστικά επίσης (εκτός ότι χωρίζει βγάζει 2 εκδόσεις Moto G πάλι), καθώς η “μικρή” έκδοση με την “μεγάλη” έχουν σημαντικές αλλαγές στο hardware (καμερα, NFC, RAM) και δεν είναι μόνο στην χωρητικότητα και τη RAM όπως περσι.

Χρηστος

Τα μπεζελς όμως είναι παρα πολύ καλά

Apostolos

Το καλύτερο μέρος για τον αισθητήρα θα ήταν στην πλάτη, αλλά από την άλλη, δεν είναι και τόσο τραγικό μωρέ το κουμπάκι μπροστά. Ένα απλό τετράγωνο είναι, δεν είναι καμιά νεκροκεφαλή.
Και επειδή έχω το moto-g 2 εδώ και ενάμιση χρόνο και πρόσφατα έβαλα marshmallow και πετάει, ψήνομαι χοντρά να τσιμπήσω το 4 όταν βγει. Αυτό με τις ενημερώσεις με έχει φτιάξει καλά.

παπαροκας tiamat

Χαλια μαυρα το κουμπι αλλα το συνολο πρεπει ναναι κατι παραπανω απο decent! Και οντως τα bezels!ειναι επιπεδου ναυαρχίδας….

Μαρκος

ζητω το moto G1 τιποτα αλλο

Τασος

Επειδή και εγώ ήμουν χρήστης του moto g1 και τώρα έχω το moto g3 όσο και να μη μου αρέσει το κουμπάκι (θα το προτιμούσα πιό φαρδύ) θα το αγοραζα γιατί όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι κινητά βγάζει η μοτορολα. Επίσης τη μικρότερη έκδοση θα τη προτιμούσα με μικρότερη οθόνη δηλαδή 5” για να πιάσει όλες κατηγορίες.

nuclear__

Κρίμα που το έκαναν παντόφλα. Είμαι σε αναζήτηση κινητού και περίμενα να ερθει το g. Απογοήτευση η οθόνη. πάμε για άλλα

fotis

Κατοχος Moto G 1 παρα πολυ ευχαριστημενος. Τοσες τουμπες που εχει φαει , υποστηριξη ακομα ειτε official ειτε custom εβλεπα τα νεα μοντελα της ιδιας σειρας αλλα αφου ημουν ευχαριστημενος δεν υπηρχε λογος για αλλαγη. Ξερω καμερα (μια ψηφιακη εγω ειμαι οκ με τα 5mp) χωρος ( χρησιμοποιω usb otg nano στο μεγεθος κερματος 20 λεπτων του ευρω με 32GB lag δεν ξερω τι θα πει ειτε στο 4.4.4 ειτε 5.1.1. ειτε 6.0.1. αλλα μια μικρη αισθητη διαφορα μπορω να την δω στο 4.4.4. γιατι γενικα τα παλια κινητα δουλευουν καλυτερα σε παλιες εκδοσεις android ( γεγονος αυτο). εχω δει δουλεψει κινητα με πολυ καλυτερες προδιαγραφες αλλα χανουν την εννοια κινητου… 5.5 και 6 ιντσες δεν δουλευονται.το κινητο ειναι sms τηλεφωνο λιγες φωτο κτλπ. Αυτονομια χαχαχαχαχααχαχαχ εδω κλαιω ποσοι φιλοι σε καφε βαζουν φωτεινοτητα τερμα χαμηλα να μην μπορεις να δεις μια εικονα ρε παιδι μου , να φοβασαι εαν μετα παμε για καμμια μπυρα να μην σε βγαλει και δεν εχεις να στειλεις την κοπελα μνμ η τηλ η να θες να βγαλεις μια φωτο με παρεα η δημοσιευση στο facebook…τραγικο! Αλλοι φιλοι με το ποδηλατο κανοντας μεγαλες αποστασεις ψαχνουν μπριζες στις καφετεριες να το φορτισουν η ολη μερα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.