To Moto G6 Play στο Geekbench με Snapdragon 430 SoC και Android Oreo

Moto G6 Play, To Moto G6 Play στο Geekbench με Snapdragon 430 SoC και Android Oreo

To Moto G6 Play, ένα από τα τρία νέα Motorola Moto G smartphones που αναμένεται να παρουσιαστούν το MWC 2018, εθεάθη στο Geekbench με Snapdragon 430 SoC και Android Oreo.

Σύμφωνα με το δημοφιλές benchmarking site το Moto G6 Play θα είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 430 SoC χρονισμένο 1.40GHz και 3GB RAM.

Επίσης, το Geekbench επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι το εν λόγω μοντέλο θα έρχεται με προεγκατεστημένο το λειτουργικό Android 8.0 Oreo.

Moto G6 Play, To Moto G6 Play στο Geekbench με Snapdragon 430 SoC και Android Oreo

Το μόνο που μένει να επιβεβαιώσουμε ακόμη είναι τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει για το προσιτό smartphone της Lenovo. Αυτά είναι η οθόνη HD 5,7 ιντσών, η κάμερα ανάλυσης 12 megapixels και η μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh.

Όπως επίσης και τη διάθεση των δύο εκδόσεων του Moto G6 Play. Μία με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο και μία ακόμη με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Οι άλλες δύο συσκευές που περιμένουμε να δούμε στο περίπτερο της Lenovo στα πλαίσια του Mobile World Congress 2018 είναι τα Moto G6 και Moto G6 Plus.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

Motorola Edge 50 Neo: Αποκαλύφθηκαν render και προδιαγραφές

Το Motorola Edge 40 Neo, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόκειται να αποκτήσει διάδοχο, σύμφωνα με leak.

Smartphones Edge Motorola

Motorola Edge 50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη τον Ιούλιο και αυτή είναι η τιμή του

Η Motorola έχει ήδη παρουσιάσει το Edge 50 Ultra τον περασμένο μήνα, το οποίο ακολούθησαν άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα Fusion και Pro.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα Razr 50 και Razr 50 Ultra καθώς οι δύο συσκευές μαζεύουν πιστοποιήσεις.

Smartphones Moto Motorola

Moto G85: Φήμες θέλουν να έρχεται με διπλή κάμερα 50 MP

Η Motorola εργάζεται σε ένα midrange Moto G85 που θα κοστίζει 300 € στην Ευρώπη και εμφανίστηκε στο Geekbench με ένα chipset Snapdragon 4 Gen 3.