Smartphones

Moto M (XT-1662): Ποζάρει σε live φωτογραφίες

Τον περασμένο μήνα, το μη ανακοινωμένο Moto M (XT-1662) της Lenovo (στην οποία ανήκει η Motorola) πέρασε για πιστοποίηση από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ, ενώ σήμερα διέρρευσαν οι πρώτες live φωτογραφίες που δίνουν κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το smartphone.

Το Moto M (XT-1662) φαίνεται ότι θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή MediaTek MT6755 2.1 GHz και μνήμη RAM 3GB.

Όσον αφορά στο design, το Moto M (XT-1662) δεν απομακρύνεται πολύ από την σχεδιαστική γραμμή της Motorola, φαίνεται ότι θα είναι πιο φθηνό από τα μέλη της σειράς Moto Z, αλλά και πάλι περιμένουμε να είναι ένα στιλάτο μεσαίας κατηγορίας smartphone. Βλέπουμε ότι θα έχει μεταλλική κατασκευή και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη. Μπροστά δεν διακρίνουμε φυσικό κουμπί.

Από την ΤΕΝΑΑ μάθαμε ότι το Moto M (XT-1662) θα φορά κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και μπαταρία 3000mAh. Μπορεί να υπάρξει και μια δεύτερη έκδοση Moto M (XT-1663) με οθόνη 4.6 ιντσών και επεξεργαστή MediaTek MT6750.

Πηγή

Σχόλια

  • 👎🏽 αν ειναι ετσι καλυτερα να ξεχάσουμε την Moto. Τώρα αυτό απλά ειναι ενα λενοβο με ενα Μότο από μπροστά!

  • τι ομορφιά! αυτό μόνο στο σπίτι, δεν είναι να σε βλέπουν με τέτοιο κινητό..πάει και η Moto

    Εχουν γίνει όλα ίδια και σχεδόν όλα άσχημα..κρίμα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.