Moto Razr 2020 5G: Νέες live εικόνες επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό

, Moto Razr 2020 5G: Νέες live εικόνες επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό

Μπορεί η Samsung να έχει ήδη ανανεώσει τη σειρά Galaxy Z Flip με νέο, 5G μοντέλο, όμως η Motorola ακόμα να προβεί σε κάποια σχετική ανακοίνωση για το δικό της clamshell. Πριν λίγες ημέρες ο γνωστός leakster @evleaks μας έδωσε τις πρώτες εικόνες της επερχόμενης συσκευής, με τον @folduniverse να ακολουθεί με περισσότερες live φωτογραφίες.

, Moto Razr 2020 5G: Νέες live εικόνες επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό

Όπως βλέπουμε, το Moto Razr 2020 5G θα έχει αρκετά διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με το αρχικό Moto Razr. Η συσκευή έχει στρογγυλοποιηθεί αρκετά περιμετρικά, ενώ ακόμα και η οθόνη φαίνεται να έχει ελαφρώς πιο στρογγυλεμένες γωνίες. Το εξωτερικό hinge φαίνεται μεγαλύτερο σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, ενώ και η εξωτερική κάμερα εξέχει αρκετά παραπάνω.

Δυστυχώς, στις φωτογραφίες υπάρχει μαύρο φόντο στην οθόνη, οπότε δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το μικρότερο notch. Το νέο, ασημένιο χρώμα της συσκευής κάνει ακόμα πιο αισθητό το κενό μεταξύ οθόνης και πλαισίου εσωτερικά, με την εξωτερική οθόνη να μη φαίνεται να έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές, πέραν του ίσως αυξημένου μεγέθους της. Τέλος, δεν υπάρχει πλέον αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

, Moto Razr 2020 5G: Νέες live εικόνες επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό

Το θέμα είναι κατά πόσο η Motorola μπορεί να τα βάλει με το αντίστοιχο Galaxy Z Flip 5G. Ήδη γνωρίζουμε πως το επερχόμενο Razr θα έχει τον επεξεργαστή 765G, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι αρκετά υποδεέστερο σε σχέση με τον 865+ του Z Flip 5G. Επίσης, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ίδια τιμή με το αρχικό μοντέλο, οπότε τα πράγματα δε φαίνονται και τόσο θετικά.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.