Motorola Razr 2020 5G: Οι πρώτες live φωτογραφίες της συσκευής

, Motorola Razr 2020 5G: Οι πρώτες live φωτογραφίες της συσκευής

Το Motorola Razr ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές του 2019, συνδυάζοντας τον πρωτότυπο για τότε σχεδιασμό του αρχικού Razr με το μέλλον των smartphones, δηλαδή τις foldable οθόνες. Δυστυχώς τα πολλά προβλήματα της συσκευής σε συνδυασμό με τη τιμή του το έκαναν εύκολο αντίπαλο για το καλύτερα εξοπλισμένο Galaxy Z Flip.

Η Motorola όμως επιμένει και είναι έτοιμη να παρουσιάσει το διάδοχο του Razr 2019, με τον @evleaks να μας δίνει την πρώτη εικόνα της συσκευής. Αρχικά η συσκευή φαίνεται να έχει αυξημένο πάχος και πιο στρογγυλεμένες γωνίες σε σχέση με την περσινή έκδοση, ενώ λείπει εντελώς ο φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος της συσκευής.

, Motorola Razr 2020 5G: Οι πρώτες live φωτογραφίες της συσκευής

Η εξωτερική οθόνη φαίνεται να μην έχει υποστεί κάποια αλλαγή, όμως η εξωτερική κάμερα σίγουρα έχει, καθώς εξέχει αρκετά παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Τέλος και το notch φαίνεται σημαντικά μικρότερο. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που περιμένουμε από το Razr 2020 5G είναι επεξεργαστής Snapdragon 765G, 8GB μνήμης RAM και μπαταρία 2.845mAh. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα ώστε να έρθει αντιμέτωπη με το Galaxy Z Flip 5G της Samsung.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

Motorola Edge 50 Neo: Αποκαλύφθηκαν render και προδιαγραφές

Το Motorola Edge 40 Neo, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόκειται να αποκτήσει διάδοχο, σύμφωνα με leak.

Smartphones Edge Motorola

Motorola Edge 50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη τον Ιούλιο και αυτή είναι η τιμή του

Η Motorola έχει ήδη παρουσιάσει το Edge 50 Ultra τον περασμένο μήνα, το οποίο ακολούθησαν άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα Fusion και Pro.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα Razr 50 και Razr 50 Ultra καθώς οι δύο συσκευές μαζεύουν πιστοποιήσεις.

Smartphones Moto Motorola

Moto G85: Φήμες θέλουν να έρχεται με διπλή κάμερα 50 MP

Η Motorola εργάζεται σε ένα midrange Moto G85 που θα κοστίζει 300 € στην Ευρώπη και εμφανίστηκε στο Geekbench με ένα chipset Snapdragon 4 Gen 3.