MOTOROKR E8 | Το Walkman κινητό της Motorola

Η Motorola ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του ROKR E8, το οποίο έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνεται από συσκευή αναπαραγωγής μουσικής σε κινητό τηλέφωνο με ένα μόνο άγγιγμα. Χρησιμοποιώντας την επαναστατική τεχνολογία ModeShift της Motorola, η συσκευή προβάλλει κάθε φορά στους χρήστες μόνο τα απαραίτητα πλήκτρα ελέγχου, τη στιγμή που τα χρειάζονται, κάνοντας τη μετάβαση από τις λειτουργίες τηλεφώνου στις λειτουργίες πολυμέσων τόσο άνετη και εύκολη όσο ποτέ.

Με ένα άγγιγμα σας το ROKR E8 μεταμορφώνεται. Όταν είναι σβηστό τα πλήκτρα εξαφανίζονται και με το που ενεργοποιείται η συσκευή, ένα εικονικό αριθμητικό πληκτρολόγιο εμφανίζεται για πραγματοποίηση κλήσεων, σύνθεση μηνυμάτων και χρήση όλων των λειτουργιών τηλεφώνου. Με ένα πάτημα στο εικονικό πλήκτρο ενεργοποίησης της μουσικής, το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται και ενεργά στοιχεία ελέγχου της μουσικής -play, pause, fast forward and rewind- εμφανίζονται στην θέση του μετατρέποντας αυτόματα το τηλέφωνο σε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής.

Το ROKR E8, διαθέτει το νέο τροχό πλοήγησης μενού FastScroll της Motorola, ο οποίος βοηθά στην εύκολη αναζήτηση αρχείων και επιτρέπει στο χρήστη με ένα ελαφρύ άγγιγμα να μεταβεί άμεσα στη μουσική, τις επαφές, το ημερολόγιο και τα πολυμέσα.

Στη λειτουργία music mode, το ROKR E8 αποδίδει υψηλή ποιότητα ήχου, χάρη στην 3D-stereo εφαρμογή βελτίωσης ήχου δύο καναλιών και του ενσωματωμένου equalizer, ενώ οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη μουσική της επιλογής τους στο ενσωματωμένο ηχείο, ή μέσω μιας συμβατής stereo συσκευής Bluetooth, είτε μέσω κάποιου καλωδιακού σετ ακουστικών τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στην υποδοχή των 3.5mm.

Επιπλέον, το ROKR E8, διαθέτει ενσωματωμένο FM radio και τεχνολογία αναγνώρισης τραγουδιών Song ID για να μην χρειάζεται να αναρωτηθείτε ξανά ποιο τραγούδι ακούτε. Εάν είναι ένα τραγούδι που ακούτε στο ραδιόφωνο ή στον περιβάλλοντα χώρο ενεργοποιήστε απλώς τη λειτουργία Song ID και κρατήστε τη συσκευή κοντά στο ηχείο. Το τηλέφωνο θα ηχογραφήσει το τραγούδι για 15 δευτερόλεπτα και θα στείλει το αρχείο μέσω GPRS και θα λάβετε ένα μήνυμα στο κινητό σας με τον τίτλο του τραγουδιού και τον καλλιτέχνη.

Με εσωτερική μνήμη 2GB το MOTOROKR E8, μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 1600 τραγούδια ενώ η συσκευή είναι συμβατή με το πρόγραμμα Windows Media Player 11 μέσω σύνδεσης USB 2.0 υψηλής ταχύτητας για εύκολη μεταφορά των μουσικών αρχείων στο κινητό σας.

MotoROKR E8

MOTO ROKR E8
• Κάμερα 2 megapixel με 8x οπτικό ζουμ
• Οθόνη: QVGA, 320 x 240 2-inch 262K colors TFT
• Διαθέσιμη μνήμη χρήστη: 2GB
• Μπαταρία: Li-Ion 950 mAH
• Διαστάσεις: 53 x 115 x 10.6 χιλ.
• Βάρος: 105 γραμμάρια

Επεξεργάστηκε την 26 Αυγούστου 2008 18:57

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.