Motorola Moto X5: Με bezel-less σχεδιασμό και notch σαν του iPhone X;

Moto X5 super mid-ranger Motorola Lenovo, Motorola Moto X5: Με bezel-less σχεδιασμό και notch σαν του iPhone X;

Οι Motorola και Lenovo έχουν… ενώσει τις δυνάμεις τους (η πρώτη ανήκει στην δεύτερη), διαθέτοντας ενδιαφέροντα και αξιόλογα low budget / mid-range smartphones σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως είναι οι σειρές Moto E και X.

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα διέρρευσε ο σχεδιασμός του οικονομικού Moto E5, ενώ πλέον φαίνεται να έχουμε στα χέρια μας το design και του νέου super mid-ranger των δύο κατασκευαστών, Moto X5. Πρόκειται για ένα bezel-less smartphone που δεν θυμίζει σε τίποτα το E5 των μεγάλων κάθετων πλαισίων. Μάλιστα, αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά, η νέα συσκευή φέρει μια εγκοπή (notch) στο πάνω μέρος της οθόνης, παρόμοια με εκείνη του iPhone X. Στο… πιγούνι οι Motorola και Lenovo θα τοποθετήσουν δύο selfie κάμερες μαζί με το ακουστικό κλήσεων (ίσως να παίξει και τον ρόλο ηχείου για στέρεο εμπειρία).

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του X5, μέχρι στιγμής δεν έχουμε πολλές πληροφορίες στην κατοχή μας. Η οθόνη του αναμένεται να έχει μέγεθος 5.99 ίντσες με ανάλυση 2160×1080 pixels. Τόσο η selfie κάμερα (όπως ήδη αναφέρθηκε), όσο και η κύρια στο πίσω μέρος έχουν δύο φακούς. Επίσης, το κινητό θα ενσωματώνει το AI λογισμικό Moto XP. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε περισσότερα. Μέσα στους επόμενους μήνες το Moto X5 θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του στο κοινό. Αναμένουμε και ελπίζουμε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των καταναλωτών.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ante_geia

Ελάτε ρε παιδια τωρα. ΕΛΕΟΣ!!

Νίκος

Βάλτε του τον 670 και μια καλή τιμή και θα μιλάμε για super midrage επιλογη

Τασος

Άντε να πάρουμε μια γεύση και ποιότητα το moto g(6) λογικά!!! Και μακάρι να ακολουθήσει τον ίδιο σχεδιασμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.