Moto Z2 Force: Πρόβλημα με “jelly effect” στην οθόνη à la OnePlus 5

Το ότι η οθόνη του γρατζουνιέται ακόμη και με το νύχι, δεν φαίνεται να είναι το μόνο πρόβλημα του Moto Z2 Force. Γίνεται λόγος για ένα ακόμη πρόβλημα που αφορά στην οθόνη και το λεγόμενο “jelly effect”.

Αν σας θυμίζουν κάτι οι λέξεις, να πούμε ότι είναι το ίδιο πρόβλημα που είχε παρατηρηθεί στην οθόνη του OnePlus 5. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι εμφανές κατά τη διάρκεια του scrolling και κάποια από τα περιεχόμενα της οθόνης χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα τρεμόπαιγμα στο scrolling.

Ένας χρήστης του XDA, που αντιμετώπισε το συγκεκριμένο πρόβλημα με το Moto Z2 Force, ανέβασε το παραπάνω video. Αναφέρει ότι το πρόβλημα είναι κυρίως εμφανές αν κοιτάξεις τη λέξη “Display” κατά τη διάρκεια του scrolling.

moto z2 force jelly fish effect, Moto Z2 Force: Πρόβλημα με “jelly effect” στην οθόνη à la OnePlus 5

Ο ίδιος αναφέρει: “Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε ότι το panel του Moto Z2 Force ανανεώνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση από το Galaxy S8+, μια ένδειξη ότι η οθόνη είναι τοποθετημένη σε ανεστραμμένο προσανατολισμό”.

Αν θυμηθούμε το jelly effect στο OnePlus 5, είχε φανεί ότι και εκεί το panel είχε τοποθετηθεί ανάποδα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,