Moto Z2 Play: Πιο λεπτό αλλά με μικρότερη διάρκεια μπαταρίας

Moto Z2 Play, Moto Z2 Play: Πιο λεπτό αλλά με μικρότερη διάρκεια μπαταρίας

Ακόμη πιο λεπτό θα είναι ο διάδοχος του Moto Z Play, αλλά με κόστος τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, σύμφωνα με τον Evan Blass του The Venture Beat.

Σύμφωνα με τον Blass, το Moto Z2 Play θα έρχεται με πάχος στα 6 χιλιοστά, που αν και απέχει από τα 5,19 χιλιοστά του πρώτου Moto Z Play, είναι ένα χιλιοστό λεπτότερο από το Moto Z Play. Το βάρος του θα είναι 145 γραμμάρια (το Moto Z Play είναι 165 γραμμάρια).

Ωστόσο, η μπαταρία του θα είναι μικρότερης χωρητικότητας από του προκατόχου του στα 3.000 mAh από 3.510 mAh. Έτσι η μέγιστη διάρκεια χρήσης θα μειωθεί στις 30 ώρες από 50.

Στην καρδιά του Z2 Play θα χτυπά ένας 8πύρηνος Snapdragon 626 στα 2,2GHz με γραφικά της Adreno 506 GPU. Η μνήμη του Z2 Play θα είναι στα 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 64GB.

Η οθόνη θα παραμείνει η ίδια Super AMOLED 5,5 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels. Η κάμερα του Moto Z2 Play αν και θα έχει μικρότερη ανάλυση στα 12 Megapixel από 16 Megapixel, θα έχει καλύτερη ποιότητα ανάλυσης στα f/1,7 από f/2,0. Η εμπρόσθια κάμερα θα παραμείνει στα 5 Megapixel.

Το Moto Z2 Play θα τρέχει Android 7.1.1 και θα έρχεται σε γκρι και χρυσό. Nougat-powered Moto Z2 Play.
Να σημειωθεί ότι εκτός από το Moto Z2 Play, η Motorola μέσα στο έτος σκοπεύει να λανσάρει και τα Moto C και Moto C Plus, Moto E4 και Moto E4 Plus καθώς και το Moto Z2 Force.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
txds

3500 mA=50 ωρες
3000 mA=30 ωρες
2500 mA=10 ωρες
2000 mA= δεν θα αναβε καν?

lneam

Σε περιπτωση που δεν κανεις πλακα …
Τα παραπανω νουμερα αυτονομιας “μέγιστη διάρκεια χρήσης” δεν αφορουν την συνεχομενη χρηση, οπου σε αυτη την θεωρια μετρησης-χρησης ειναι και το “stand By”. Το Samsung A3 2017 με μπαταρια 2300mΑΗ εχει Battery life – Endurance rating 93 ΩΡΕΣ
Διαβασε αυτο το αρθρο για καλυτερη αναλυση του θεματος
https://www.gsmarena.com/battery-test.php3

iPnos

@Ineam, καλα λέει ο @txds. Τα νούμερα που αναφέρονται δεν έχουν καμία λογική. 40% μείωση αυτονομίας λόγω μείωσης 15% στην χωρητικότητα της μπαταρίας; Πότε ξανάγινε αυτό;

Και αφού επικαλείσαι το gsmarena (φαντάζομαι το θεωρείς αξιόπιστο – κι εγώ το ίδιο), να σου φέρω κι εγώ ενα παράδειγμα. Το S7 έχει 3.000mah μπαταρία και η (σχετική) αυτονομία του είναι 80 h. Το S6 έχει 2550mah, δηλαδή 15% μικρότερη από το S6. Σύμφωνα με το παρόν άρθρο, το S6 θα έπρεπε να έχει αυτονομία 40% μικρότερη από το S7, δηλαδή μόλις 48h! Στην πραγματικότητα, όμως, έχει 73h, δηλαδή (περίπου) 10% μικρότερη από το S7.

Όλα αυτά φυσικά είναι χοντρικά, γιατί δε μιλάμε για δύο ακριβώς ίδιες συσκευές με μόνη διαφορά τη μπαταρία. Αλλαγές υπάρχουν σε 1002 τομείς (π.χ. οθόνη (ακόμα και αν είναι ίδιας ανάλυσης), επεξεργαστή, λογισμικό κτλ).

Το σίγουρο είναι ότι, στη περίπτωση του Z2 play, απ τη στιγμή που μιλάμε για α) οθόνη ίδιας ανάλυσης και β) επεξεργαστή ανάλογων δυνατοτήτων και ενεργειακών αναγκών (ίδια σειρά, διάδοχο μοντέλο), το να περιμένουμε 40% πτώση αυτονομίας με μόλις 15% μείωση μπαταρίας, είναι κάτι εκτός πραγματικότητας.

@tito

Το moto z play το εχω πιασει στα χερια μου και ειχε καλο grip.Το προτιμουσα απο το πολυ λεπτο (για τα γουστα μου) moto Z.Δεν τρελαινομαι για τοσο λεπτα κινητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.