Motorola, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop [Αμερική]

Μόλις τώρα η Motorola ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης σε Android 5.0 Lollipop για τα μοντέλα Motorola Moto X (2nd Gen.) Pure Edition, Moto G (2nd Gen.) US GSM και Moto G (2nd Gen.) Global GSM που πωλούνται στην Αμερική. Η αναβάθμιση αφορά κατόχος συσκευών που τις έχουν προμηθευτεί από την Αμερική και δεν σημαίνει ότι όλοι ταυτόχρονα θα λάβουν την ειδοποίηση για την αναβάθμιση.

Με αυτή την κίνηση η Motorola καταγράφεται ως η εταιρεία που έδωσε πρώτη την αναβάθμιση σε Android Lollipop προλαβαίνοντας στη στροφή την LG που περιμένουμε να ξεκινήσει να αναβαθμίζει το LG G3 στην Πολωνία ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Για οτιδήποτε αφορά τις αναβαθμίσεις της Motorola μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.

Πηγή

Kudos to Alex

Επεξεργάστηκε την 12 Νοεμβρίου 2014 20:13

Σχόλια

  • Με lightning connector περνάει η ενημέρωση στο Moto g??!?!!?
    Πέρα από την πλάκα, με αυτές τις βιασύνες που τις έπιασαν όλες τις εταιρείες δεν νομίζω ότι θα έχουμε το σωστό αποτέλεσμα!

  • φιλε sot11 ποσο δικαιο εχεις!! Τα Bugs τα κοβω να μην τα γλυτωνουμε! Λες και κανουν αγωνα ποιος θα βγαλει πρωτος την αναβαθμιση!

    ΑΛΛΑ μην ξεχνας οτι η μοτορολα κανει κινησεις συμφωνα με γοογλε οποτε μπορει και να μην το πεις βιασυνη!

  • Diecast ισχύει αυτό που λες, αλλα με παραξενεύει το γεγονός ότι οι nexus συσκευές δεν το έχουν πάρει ακόμα και όχι μόνο αυτό, δεν έχει βγει καν κάποιος να πει από ποτέ θα είναι διαθέσιμη για nexus.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.