Motorola Atrix 2, Ετοιμάζουν το επόμενο διπύρηνο με TI OMAP

Το Motorola Atrix με το απίθανο lapdock δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ στη χώρα μας και καλά θα κάνει να μην έρθει αν κοστίσει σήμερα πάνω από 499 ευρώ. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ετοιμάζουν το επόμενο μοντέλο το Atrix 2 ή Motorola Edison. Οι πρώτες φωτογραφία διεύερευσαν αυτές τις ημέρες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάνουν λόγο για διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP 1.2GHz ή 1.5GHz και 8άρα κάμερα με Full HD video.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Σεπτεμβρίου 2011 13:21

Σχόλια

    • teodore88, Προπαραγγελία το έχει. Όσα κυκλοφορούν, τα Multirama τα αναφέρουν ως "Άμεσα διαθέσιμο". Δεν είμαι σίγουρος επίσης ότι είναι μέσω Motorola Ελλάδας ή απλά σκοπεύουν να το φέρουν τα Multirama όπως έκαναν για παράδειγμα και με το το tablet BlackBerry PlayBook (δική τους εισαγωγή).

      Πάντως στην τιμή έπεσα μέσα!

  • αμε ;-) μεσα επεσες δυστυχως... καλα ναι, το πιο πιθανο ειναι να το χει φερει με παραεισαγωγη! αν και τα multirama ειναι μαγαζι βιτρινας..

    • Κοίτα, αν η οθόνη είναι 4.3 ίντσες, ο επεξεργαστής διπύτηνος 1.2 ή 1.5 και η κάμερα 8 Megapixels με βίντεο 1920x1080, ε τότε αυτό είναι εξέλιξη σε σχέση με το πρώτο Atrix.

  • κοιτα.. αν ειχα το atrix, δεν θα το αλλαζα για το atrix 2! και οχι γτ το 2 δεν ειναι καλο η εχει ελλειψεις, αλλα το 1 πρωτο ειναι αρκετα καλο και πληρες! και αν το 1 πεσει κατω απο 4 κατοσταρικα θα ναι καλη ευκαιρια!

  • Ναι για αλλαγή δεν είναι εκτός αν σε "εκβιάσει" βάζοντας Android Ice Cream Sandwich και αφήσει στην απ' έξω το Atrix 1. Αλλά και τότε υπάρχει το root.

  • Να πω την αλήθεια και μενα η πρόσοψη μου θυμίζει πολύ το στυλ της HTC και εδώ που τα λέμε, όπως λέει και ο Lefteris πιο πάνω αν εξαιρέσεις το πιο πλατύ ακουστικό, μοιάζει πάρα πολύ από μπροστά με το sensation. Λέτε να πέσει καμιά μήνυση? :p

  • Μπιφτέκια μόνο να μην ψήνει και αυτό... με το SAR που είχε το πρώτο Atrix και τίποτα άλλο!!! :P

    • Από τη στιγμή που έχει πάρει έγκριση να πωλείται οποιοδήποτε κινητό, σίγουρα βρίσκεται κάτω από το ανώτερο επιτρεπτό όριο. Όλα "ψήνουν" μπιφτέκια, άλλα σιγοψήνουν και άλλα ψήνουν well-done! Εγώ προσωπικά δεν δίνω σημασία στο SAR, παρατηρώ βέβαθα από τα σχόλια εδώ στο Techblog ότι αρκετοί θέλουν να το γνωρίζουν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.