Motorola Atrix, Αγγλία τον επόμενο μήνα, Ελλάδα πότε;

Και ενώ το πρώτο διπύρηνο smartphone LG Optimus 2X στην Ελλάδα πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί, στην αρένα της Αγγλίας ετοιμάζεται να ριχτεί το διπύρηνο “τούμπανο” Motorola Atrix ανάβοντας φωτιές στα dual core κινητά. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει ότι πρώτα θα κυκλοφορήσει το tablet Xoom και από καλοκαίρι μεριά μάλλον το Atrix.

Πόσο πολύ θέλετε να έρθει το Motorola Atrix στη χώρα μας; Ή να το θέσω διαφορετικά, LG Optimus 2X ή Samsung Galaxy S II ή Motorola Atrix ή HTC Sensation;

Επεξεργάστηκε την 19 Απριλίου 2011 11:38

Σχόλια

  • Δεν θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν έρθει γρήγορα στην Ελλάδα το atrix . Προσωπικά έτσι κι αλλιώς δεν έχει κάποια χαρακτηρηστικά που θέλω από το κινητό μου . Επιπλέον , με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά κινητών προτιμώ να αγοράσω κάτι που να μου κρατήσει δύο χρόνια (λέμε τώρα) .

  • Από θέμα εμφάνισης θα πήγαινα στο htc. Ως κάτοχος όμως αρκετών συσκευών lg και όντας υπερευχαριστημένος από αυτές και από το service της εταιρίας,πιο πιθανό θεωρώ να αγόραζα το optimus (αφού πιθανότατα θα αναβαθμιστεί και σε gingerbread).Τώρα αν υπάρχει καμιά αισθητή διαφορά σε θέμα τιμής....θα το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω.

  • Νομιζω οτι η καλυτερη αγορα,συνυπολογιζοντας το κοστος αποκτησης του,ειναι το lg optimus 2x(Τα 499€ ειναι εξαιρετικη τιμη συγκρινομενα με τα 650€ του galaxy s II και τα 600+ του sensation.Σημειωτεον οτι στα htc επιβαλλεται ηαγορα micro sd)

  • atrix εννοειται!! αν και η τιμη του optimus ειναι ακρως δελεαστικη το 1gb ram ακουγεται αλλιως ;)

  • Στην αρχή είχα βάλει σκοπό να το αγοράσω αλλά μετά παρατήρησα πως έχει κάποια αρνητικά. Δεν έχει ραδιάκη FM, δεν λειτουργεί χωρίς κάρτα SIM και δεν φοράει ακόμα Gingerbread ενώ εχει και κλειδωμένο boot loader. Επίσης στα διάφορα Forum γράφεται πως η οθόνη του πιξελίζει από κοντά. Με τρελαίνει πάντως το fingerprint reader του που δίνει άλλη διάσταση στην ασφάλεια. Θα ήθελα πολύ να το δω και να το δοκιμάσω από κοντά. Κώστα ελπίζουμε να δούμε ένα hands on από σένα και το μαγικό σου κοπίδι.

  • Έτυχε να πιάσω στα χέρια μου πριν λίγο καιρό το Atrix και μου άρεσε πολύ!
    Η οθόνη του είναι πολύ καλή (@solon: χωρίς να παρατηρήσω "πιξελάσμιατα") και το ίδιο το κινητό προσωπικά μου φάνηκε αρκετά γρήγορο.
    Πάντως, μάλλον κατά Σεπτέμβρη θα μας έρθει Ελλάδα από ότι υπολογίζω οπότε δεν ξέρω μέχρι τότε ποιά θα είναι και τα τελικά specs. Πάντως προσωπικά μου άρεσε πολύ και θα το σκεφτώ όταν καταφθάσει!

  • φιλε κωστα μολις αγορασα απο το ebay ενα motrola atrix,θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις αν θα δουλευει εδω....η αγγελια ελεγε οτι ειναι unlocked σε ολα τα gsm και δουλευει σε ολες τις χωρες...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

    • makis, τι με ρωτάς τώρα ρε συ, πραγματικά! Το αγόρασες και εκ των υστέρων με ρωτάς αν θα παίζει Ελλάδα. Εσύ που έδωσες τα λεφτά σου, δεν ξέρεις; Με καλοσύνη στο λεω :)

  • για να λεει οτι δουλευει, θα δουλευει!! αλλιως θα το στειλω πισω...απλα για να ειμαι σιγουρος ρωτησα... xD

  • κωστα εχω το κινητο στα χερια μου και πραγματικα πεταει!!!!
    παιδια αν καποιοι ενδιαφερεστε, πραγματικα μην το σκεφτεστε το κινητο ειναι τελειο!!!

  • Το κινητό είναι αλλού. Για όποιον το πάρει από Αμερική της ΑΤ&Τ ξεκλειδώνει με 10ευρώ από ebay και δουλεύει σε όλα τα δίκτυα. Δουλεύει ΚΑΙ χωρίς SIM που αναφέρει φίλος παραπάνω. Η οθόνη ΔΕΝ πιξελιάζει. Προβλήματα που ακούστηκαν σχετικά με την ποιότητα του ήχου συνομιλίας δεν υπάρχουν, τουλάχιστον στην τελευταία έκδοση. Gingerbread σε 1-2 μήνες, λίγο καθυστερημένα. Ο bootloader σε λίγο θα ξεκλειδώσει, κάποιοι εργάζονται πυρετωδώς πάνω σ'αυτό. Υπάρχει hack για εγγραφή βίντεο σε 1080p. Και βέβαια τι να πει κανείς για το τρελό feature του Webtop https://www.youtube.com/watch?v=DnuS1SmxVnM, για το οποίο υπάρχει hack να γίνει full ubuntu ή debian. RAM αστείρευτη! To βρίσκεις καινούργιο και κάτω από 400ευρώ από ebay, όπως το δικό μου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.