Motorola Atrix, Αγγλία τον Ιούνιο και Ελλάδα ίσως κάπου εκεί κοντά …

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Techblog το Motorola Atrix το περιμέναμε μέσα στο καλοκαίρι στη Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας. Φαίνεται ότι οι προβλέψεις μας θα γίνουν πραγματικότητα, αφού η T-Mobile Αγγλίας ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει τη διάθεση του κινητού το Ιούνιο. Κατά συνέπεια κάτι αντίστοιχο πρέπει να αναμένουμε και για τη χώρα μας.

Το Motorola Atrix είναι ένα από τα ισχυρότερα smarthphones που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες, ενώ θα συνοδεύεται και από τα πρωτοποριακά docking stations της Motorola που θα το μετατρέπουν σε laptop ή desktop σε μία κίνηση.

Να θυμίσουμε ότι θα φοράει τον γνωστό μας πλέον NVIDIA Tegra 2 στο 1 GHz, θα ενσωματώνει μνήμη RAM 1GB και η οθόνη του θα είναι ανάλυσης 960×540 pixels. Επίσης λόγω της μετατροπής του σε pc μέσω των docking stations η Motorola έχει αναπτύξει ένα ειδικό γραφικό περιβάλλον που θα τρέχει πάνω από το Android όσο το χρησιμοποιούμε πάνω στη βάση του, για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του σε μεγάλη οθόνη μαζί με mouse και keyboard.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:59

Σχόλια

  • Θα κυμαίνεται στην υψηλή κατηγορία τιμής. Το υπολογίζω εκεί στα 500-600 ευρώ.

  • 500-600 και καποιοι σαν εμενα εδωσαν 780 €για το iphone 4 προσφατα και δεν προσφερει ουτε τα μισα απο αυτα που προσφερει το atrix kai optimus 2x

    • Στο Techblog το έχουμε αναφέρει από τον Φεβρουάριο!
      Δεν πρέπει να είσαι τακτικός επισκέπτης :p :)
      Όχι είσαι, αστιεύομαι!

    • Ναι σε όλα πλέον. Αν δεν μπορεί το αναφέρουμε. Το A-GPS είναι υποστηρικτικό του GPS.

  • Ευχαριστώ για την άμεση λύση της απορίας μου. Είχα διαβάσει ότι σε ορισμένα κινητά το a-gps δεν συνεπάγεται αύτοματα και λειτουργέια ''κλασικού'' gps δηλαδή θα πρέπει να έχεις μόνο λήψει δεδομένων από το δύκτιο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.