Motorola Atrix Webtop application, Κάνε το κινητό σου υπολογιστή

Το πανίσχυρο smartphone Motorola Atrix συνοδεύεται προαιρετικά με δύο απίθανα αξεσουάρ που το μετατρέπουν σε υπολογιστή. Είναι τόση η επεξεργαστή ισχύς του Atrix που άνετα μπορείτε να το δουλέψετε σαν desktop PC ή laptop. Μέσα από τα βίντεο που ακολουθούν ανακαλύψτε τις λειτουργίες τις εφαρμογής Webtop και των αξεσουάρ Lap Dock και HD Multimedia Dock.

Την ευρωπαϊκή έκδοση του Motorola Atrix, φιλοδοξούμε να τη δούμε στη χώρα μας το καλοκαιρι. Motorola Atrix: διπύρηνος επεξεργαστής NVIDIA Tegra 2, μνήμη RAM 1GB, οθόνη 4 ιντσών 540×960 pixels.


Επεξεργάστηκε την 24 Φεβρουαρίου 2011 14:30

Σχόλια

  • Με τον τροπο αυτο πραγματι αξιοποιειται κατα ενα βαθμο παραπανω ο διπυρηνος επεξεργαστης καθως και η μνημη ram του Atrix.πραγματικα με ολα αυτα που βλεπω σκεφτομαι να πεταξω το netbook μου που ειναι στα 1.2ghz και να παρω ενα διπυρυνο κινητο...θα ειναι πολυ πιο γρηγορο...(που φτασαμε???)

  • Με πώρωσε πραγματικά πιστεύω θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι να το πάρω είναι τούμπανο...

  • Η όλη ιστορια έχει εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο ψαξτε λίγο σε μεγάλα site του εξωτερικού και θα καταλάβετε.

  • Αλέξανδρος, μην μας βάζεις να ψάχνουμε πες μας τι έχει συζητηθεί και δώσε και σχετικά link να μας βοηθήσεις. Θα ήθελα να γίνεις συγκεκριμένος για να έχουμε να κουβεντιάσουμε...

  • Τι εννοείς Αλέξανδρε?
    Εμένα μου φαίνεται θα είναι ο αντικαταστάτης του HD2 μάλλον.
    Αν δώσουν και πρόσβαση στον bootloader σίγουρα.

  • Το κινητό είναι σφαίρα! Βέβαια το webtop είναι αργό και σου σπάει τα νεύρα. Η έκδοση του firmware είναι η 2.2 και επίσης έχει πολλές αηδίες τις AT&T μέσα περασμένες. Ελπίζω σε μια αναβάθμιση του webtop γιατί έτσι δε λέει καθόλου... Θα το κάνω τσεκ την άλλη βδομάδα που θα είμαι Ελλάδα.

    Επίσης το βραδάκι θα παίξω και με το Xoom που αγόρασε ο ξάδερφος... Για να δούμε.

    • Μια χαρά σε ακούω! Κάνε μας ένα update όταν γνωρίζεις περισσότερα για το update του Webtop. Το Χoom θα το δω και εγώ από κοντά την ερχόμενη εβδομάδα...

  • Κόσμος που τα δοκίμασε μιλάει για multitouch trackpad αλλα μόνο σε demo κομμάτια εν´ω αυτο που αγοράζεις δεν έχει. Άλλο προϊόν βλέπεις βιτρίνα και άλλο αγοράζεις.... Επίσης τα reviews μιλάνε για πολυ αργό μηχανάκι. Δε χρειάζεται να ψάξετε και πολυ θα τα βρείτε όλα όσα λέω στο engadget.
    Και για τους προκατηλλειμενους με το engadget https://phandroid.com/2011/02/23/no-multitouch-on-motorola-atrix-laptop-dock-despite-capability-on-in-store-demo-units/

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.