Motorola Droid Turbo 2: Προβλήματα με πράσινη γραμμή στην οθόνη του

Το Motorola Droid Turbo 2, που στην Ευρώπη έρχεται ως Motorola Moto X Force, ανακοινώθηκε ως το κινητό με την άθραυστη οθόνη που αντέχει στις πτώσεις. Όμως οι κάτοχοί του φαίνεται να αντιμετωπίζουν άλλου είδους πρόβλημα. Μέσα στα Forums της Motorola υπάρχουν αναφορές που λένε ότι το κινητό παρουσιάζει μια πράσινη γραμμή κάθετα στην οθόνη.

Η πράσινη γραμμή εμφανίζεται επί μονίμου βάσεως όταν η οθόνη είναι ανοιχτή, ενώ φαίνεται ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε κάποιους από τον Νοέμβριο.

Ένας κάτοχος προβληματικού Motorola Droid Turbo 2 αναφέρει ότι το είχε αγοράσει μόλις μια εβδομάδα και παρουσίασε το πρόβλημα. Άλλος γράφει ότι όταν απευθύνθηκε στην Verizon (στις ΗΠΑ το κινητό διατίθεται αποκλειστικά από τη Verizon) του είπαν ότι για να έπαθε κάτι τέτοιο πρέπει να του έχει πέσει κάτω και να το χτύπησε με δύναμη. Ο ίδιος βέβαια επιμένει ότι το κινητό δεν έπεσε ποτέ κάτω, όπως και άλλοι. Στο email που του έστειλε η Verizon τονίζει ότι “Droid Turbo 2 is Shatterproof, not Shock-proof”.

Οι χρήστες αναφέρουν ότι η πράσινη γραμμή είναι πάντα εκεί όταν η οθόνη είναι ανοιχτή ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι όσο περνάει ο καιρός διευρύνεται. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση από την Motorola για να γνωρίζουμε που οφείλεται το πρόβλημα.

motorola droid turbo 2 green line, Motorola Droid Turbo 2: Προβλήματα με πράσινη γραμμή στην οθόνη του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dam

Πάω στοίχημα ότι όλοι τους δοκίμασαν αν όντως είναι άθραυστη η οθόνη…

Darth

άθραυστη μπορεί να είναι η οθόνη(glass) οτιδήποτε ποιο μέσα δεν μπορεί όμως.. και καθώς ξέρουμε ότι δύναμη θα πρέπει να πάει κάπου (καθώς δεν εξαφανίζεται ετσι απλά)…. απλά εκτονώθηκε στην lcd

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Αν δοκίμασαν την αντοχή της οθόνης, θα έπρεπε να υπάρχουν σημάδια των πτώσεων στο υπόλοιπο κινητό. Το Galaxy S3 που είχα έβγαλε μαύρη κάθετη γραμμή. Μου άλλαξαν οθόνη στην εγγύηση. Μήπως είναι όντως πρόβλημα και δυστυχώς η εταιρία κάνει τον Κινέζο;…. Ωχ κινέζος είναι….
(ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ)

GTX970

Κινέζικες πατέντες !!!!!!!

lneam

Εαν υπαρχει επαναληψη στην βλαβη, τοτε δεν φταινε οι πελατες

lneam

@dam

λογικα δεν θα επρεπε ο κατασκευαστης πριν κυκλοφορησει το προιον που εχει αυτες τις προδιαγραφες να το εχει δοκιμασει Ο ΙΔΙΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.