Motorola Moto X Force: H ευρωπαϊκή έκδοση του Droid Turbo 2

Πριν από δυο μέρες ανακοινώθηκαν επίσημα τα νέα Motorola Droid Turbo 2 και Motorola Droid Maxx 2, το πρώτο έρχεται με άθραυστη οθόνη και είναι αποκλειστικά για την αμερικάνικη verizon, ενώ το δεύτερο είναι ένα Moto X Play με άλλη ονομασία. Τελικά σήμερα ανακοινώθηκε και η διεθνής έκδοση του Droid Turbo 2 με την ονομασία Motorola Moto X Force.

Το Motorola Moto X Force θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική τον Νοέμβριο, ενώ είναι ίδιο με το Droid Turbo 2.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε μια δυνατή συσκευή με οθόνη 5.4 ιντσών 1440×2560 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB και μπαταρία 3760mAh με διάρκεια ζωής δυο ημερών. H οθόνη έχει 5 στρώσεις από τεχνολογία ShatterShield έτσι ώστε να είναι άθραυστη, η κάμερα είναι 21 Megapixel με dual-tone LED flash και η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Η διαθεσιμότητα ξεκινά μέσα Νοεμβρίου με τιμή περίπου 695 ευρώ (£499) τα 32GB και 744 ευρώ (£534) τα 64GB.

Διαβάστε επίσης: Motorola: Κινητά με ShatterShield τεχνολογία για άθραυστη οθόνη

Στο παρακάτω video κάνει επίδειξη της ανθεκτικής του οθόνης σε drop test απέναντι σε iPhone και Galaxy S6, δείτε το :

Motorola Moto X Force: H ευρωπαϊκή έκδοση του Droid Turbo 2, Motorola Moto X Force: H ευρωπαϊκή έκδοση του Droid Turbo 2

Motorola Moto X Force: H ευρωπαϊκή έκδοση του Droid Turbo 2, Motorola Moto X Force: H ευρωπαϊκή έκδοση του Droid Turbo 2

Motorola Moto X Force: H ευρωπαϊκή έκδοση του Droid Turbo 2, Motorola Moto X Force: H ευρωπαϊκή έκδοση του Droid Turbo 2

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άκαρδος

Ώπα να’ τα μας….μόλις μας άλλαξε όλο το σκηνικό η Moto. Πραγματικά είμουν 100% σίγουρος ότι όπως και το πρώτο Turbo, παρόλο που ήταν κινητάρα, δεν θα το έφερναν εκτός Αμερικής. Τσουπ! Μόλις άλλαξαν οι προτεραιότητες: Lumia 950 XL > Moto X Force >> LG V10 >> Z5 Premium

Arispan

Ακριβό αλλά πολύ καλό ίσως θα έπρεπε να έχει 4gb ram σε αυτήν την τιμή.Η αλήθεια είναι ότι μου κάθονται άσχημα τα 3gb

vkrd

Αν ήταν μικρότερο σε διαστάσεις θα το αγόραζα σίγουρα. Είναι κυριολεκτικά πλήρες σε specs και άθραυστο. Ούτε θήκες ούτε τίποτα…

Kilplix

@vkrd

Eγω προτιμώ αυτές τις διαστάσεις και να εχει 3760 μπαταρία παρα να ειναι λεπτό με μια 2χίλιαρη..Αν και ναυαρχιδα η τιμολογηση επρεπε να ειναι γυρω στα 500 δόλαρια να κανει παταγο..Τι μας ζηταει τοσα λεφτα? εχει τοσα διαφημιστηκα εξοδα? Αντι να επιτεθει στους Κινεζους τους ανοιγει και αλλο τον δρομο οταν της “κλεψουν” την τεχνολογια και θα την βαζουν σε κινητα των 200$.. ελαφρυ να ‘ναι το χωμα σου και σενα Μοτορολα

NLS

Ενδιαφέρον. Μπορεί και όπως τα λέει ο Άκαρδος.

sint

Το sar έπεσε η ακομα στα υψη?

Stev0

Πολυ αντικειμενικό !!στα δυο πρώτα δείχνει την πτώση το σπάσιμο και την ώρα που το σηκώνει απο το έδαφος ενώ το motorolaki τρώει ένα καρέ και δείχνει μονο αν εχει σπάσει !εγω πουστιά μυρίζομαι και λέω ότι σπάει !απλα μας δείχνουν αυτό που θέλουν να δούμε και όχι όλη την αλήθεια !δειτε αυτό που λέω !σκυβει αλλα μας δείχνει κατευθείαν μετά την οθόνη ότι δεν ειναι σπασμένη

Geochios

Αν 3 γιγα ραμ σε ένα κινητό φαίνονται λίγα σε κάποιους δείχνει πόσο πολύ οι εταιρίες μας έχουν κάνει θύματα τους…

NLS

Τα 3GB RAM σε 64bit μηχάνημα “τρώγονται” πολύ πιο εύκολα από ότι σε 32bit μηχάνημα.
Τα high-end τα φετινά έπρεπε όλα να έχουν 4GB (το 2016 100% θα έχουν τα high-end).
Αυτά στο Android, γιατί στο IOS λόγω του ότι είναι πιο περιοριστικό, φτάνουν και τα λιγότερα, ενώ στο Windows mobile, λόγω παλαιότητας στο “κουρμπέτι” επίσης τα φέρνουν βόλτα και με λιγότερα.

Όχι ότι θα πει κανείς ότι 3GB είναι λίγα.

NLS

Stev το video είναι σίγουρα μονταρισμένο. Κανονικά έπρεπε να είναι single-take, χωρίς cuts. ΑΛΛΑ δεν σημαίνει ότι είναι παραμύθι. Απλώς πιθανά το iPhone και το Samsung μπορεί να μην έκαναν θεαματικά σπασίματα (δεν σημαίνει ότι η συσκευή θα σπάσει σε ΚΑΘΕ πέσιμο – μπορεί να μην πέσει με φάτσα πχ). Όμως το να πουν παραμύθι ότι δεν σπάει ενώ σπάει, θα ήταν για μηνύσεις (ειδικά Αμερική). Το πιθανότερο είναι ότι πράγματι έχουν κάποια αξιόλογη τεχνολογία. Επιτέλους επίσης έκαναν ολόκληρη δουλειά όχι μισή όπως η LG (ή ανάποδα το ίδιο μπορεί να πεις και για τα Sony Z). Και “ντούρο” ΚΑΙ αδιάβροχο – όχι ένα από τα δυο. Για μένα συσκευές που επιμένουν να είναι μόνο μόστρα αλλά πρέπει να τους φέρεσαι σαν κόσμημα, αν και εδώ που τα λέμε τα διαμάντια ΔΕΝ σπάνε, άρα καλύτερα να πω να τους φέρεσαι σαν άβραστα αυγά (βλέπε S6, βλέπε iPhone και περισσότερο πριν το S), θα περάσει η μόδα τους και ο κόσμος θα γυρίσει σε ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ συσκευές. Όπως αυτή εδώ, που αξίζει σίγουρα την προσοχή του κόσμου που “ξέρει” όχι που θέλει απλώς να “δείχνει”. Πάντως γενικώς πάντα αντιπαθούσα την Motorola, οπότε περιμένω ότι κάπου κρυμμένη βρίσκεται κάποια κοτσάνα. Στο… Συνέχεια »

apostolos

θα ηταν τελειο αν ηταν στις 5 ιντσες και αδιαβροχο

κατα τα αλλα διαφημηση με α#@$δια

NLS

Είναι αδιάβροχο.
Εγώ πάλι θα το ήθελα πάνω από 5.5″.

NLS

Άκυρο. Δεν είναι αδιάβροχο. Είναι spill resistant λόγω nano-coating. Γενικά είναι γουρουνάκι όμως… Σύμφωνα με την Motorola Βραζιλίας αυτά είναι τα specs: – Android ™ 5.1.1, Lollipop (δεν πρόλαβαν?) – Qualcomm 810 (γκρινιάζετε, δεν πειράζει) – Adreno 430 – 3GB LPDDR4 – 64 GB + microSD (up to 2 TB) – 149.8 mm x 78 mm x 7.6 mm έως 9.2 mm (ανάλογα που πιάνεις) – 169g – 5.4 “AMOLED, Quad HD 1440p (2560 x 1440), 540 ppi, ShatterShield ™ – 3760 mAh (36 ώρες μικτής χρήσης λέει), TurboPower ™ 10 ώρες με 15 λεπτά φόρτιση και Qi wireless charging support (αλλά δεν σου δίνει ασύρματο φορτιστή. – Nano-coating για προστασία από πιτσιλιές και ελαφριά βροχή – 4G LTE (Cat 6), UMTS / HSPA +, GSM / EDGE – Dual Nano-SIM – Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac 2.4GHz + 5GHz MIMO – Bluetooth 4.1 LE – 21 MP, f/2.0, AF phase detection (PDAF), Closed loop processing – Dual color LEDs – Video stabilization (δεν αναφέρει για OIS) – 4K video (30 fps) και Video in slow motion και HDR video (1080p and 4K) – Μπροστινή 5 MP, f/2.0, wide angle 87° – Μπροστινό flash… Συνέχεια »

NLS

(συνέχεια από το μεγάλο post μου με τα specs)

Ξέχασα να πω ότι δεν βλέπω πουθενά αναφορά για συστήματα ασφαλούς εισόδου (δεν έχει fingerprint), αλλά έχει ένα infra-red sensor που… αναρωτιέμαι αν παραπέμπει σε iris scanner.

ΚΝ

Είναι μια μεγάλη εξέλιξη, που αλλάζει τις απαιτήσεις στα κινητά, φυσικά βοηθάει να μην έχεις άγχος με το κινητό μη σου πέσει και σε κάνει να μη χρειάζεσαι πλέον θήκη.
Σε δοκιμές που είδα δεν φαίνεται να σπάει, αλλά όμως φαίνεται σαν να δημιουργούνται βαθουλώματα στην οθόνη μετά από δυνατά χτυπήματα σε συγκεκριμένα σημεία (χωρίς να ραγίζει η οθόνη).
Αναμένω να το δούμε στην πράξη και σίγουρα κάνει μια μεγάλη αλλαγή στις οθόνες που θα αναγκάσει όλες τις εταιρίες να ακολουθήσουν. Ενδιαφέρον είναι ότι η Lg με το V10 διαφημίζει επίσης μια ισχυρή ανθεκτικότητα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.