Motorola Droid Turbo, πόσο αντέχει η μπαταρία του

To Motorola Droid Turbo είναι μια από τις πιο δυνατές συσκευές που έχει φτιάξει η Motorola, τόσο από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών όσο και από άποψη μπαταρίας. Έρχεται με 3,900mAh μπαταρία, 5.2 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440p η οποία δίνει πολύ καθαρή εικόνα με σχεδόν 4 εκατομμύρια pixels. Απ ότι φαίνεται όμως δεν θα έρθει Ευρώπη ούτε ως Motorola Moto Maxx.

Τι γίνεται όμως με την μπαταρία του Motorola Droid Tubo ειδικά όταν έχει να κάνει με μια τέτοια οθόνη. Το GSMArena πήρε τη συσκευή, τέσταρε τη μπαταρία της και μας έδωσε τα αποτελέσματα.

Η συσκευή κατάφερε να δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο takl time test με διάρκεια 30 ωρών, λίγο πιο κάτω από το Huawei Ascend Mate2.

Όμως στο web browsing η οθόνη δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην μπαταρία του Motorola Droid Turbo και δίνει 11 ώρες μένοντας πίσω από συσκευές όπως Sony Xperia Z3.

Τέλος, στο video playback τα πηγαίνει λίγο πιο καλά με 13 ώρες και 40 λεπτά.

Συνολικά η συσκευή άντεξε 90 ώρες, που σημαίνει ότι με σωστή χρήση η μπαταρία του θα αντέχει πάνω από 2 μέρες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 11:53

Σχόλια

  • Το lg g3 με την οθονη που εχει και την μπαταρια που εχει τα παει καλυτερα απο το turbo maxx

  • Πώς γίνεται όμως το note 4 με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με οθόνη 5.7 και μπαταρία 3220 και το βαρύ το touchwiz να έχει ίδια ή ελάχιστα κατώτερη μπαταρία από το Turbo με οθόνη 5.2 και μπαταρία 3900 δεν το καταλαβαίνω

  • Απογοήτευση. Πολύ φοβάμαι ότι και το nexus 6 θα απογοητεύσει από πλευράς αυτονομίας.

  • Εχω το g3 αλλα τελευταια δε μου τα λέι καλα.Η ματαρια εδώ και 20 μερες,τελειωνει ως το απογευμα. Εντελως ξαφνικα, χωρις να επεμβω, χωρίς update η καποιο νεο προγραμμα.Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο?

  • μπαταρια θηρίο αλλα κρατάει λίγο........

    τελικά αυτή η qhd οθόνη μόνο κακό κάνει σε αυτές της ίντσες τώρα από 7 και πάνω (ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις από της 6 ίντσες) κάτι λέει.......

  • Kαλα...οσον αφορα την μπαταρία ...σε λιγες μερες κυκλοφορει το AMOI M1 με 5200Mah μπαταρια στις 5 ιντσες οθονη 720p ips 13αρα πισω καμερα 2αρα μπροστινη MT6582 quad-core processor στα 160 δολαρια

  • @Domenico αν η μπαταρια θα ειναι σωστή (χλομό) τοτε θα κρατισει με αυτο το cpu και αυτη την αναλιση 12 ωρες οθονη

  • Χωρίς λογο qhd οθόνη στα κινητα..δηλαδή αυτή που θέλουν τέτοια αναλυση σε 5 η 5,2 ιντσών οθόνη,ποσο μικρή μπορεί να την έχουν?αυτό το android-iphine fight,είναι σαν να συγκρίσεις ενα φτιαγμένο honda,με μια porsche,το honda έχει τα άλογα και την "ταχύτητα" και η porsche την φινέτσα και την ποιότητα.αυτό ακριβως ειναι αυτά τα 2 λειτουργικά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.