Motorola E6 Play: Renders αποκαλύπτουν το design του entry level smartphones

Motorola E6 Play, Motorola E6 Play: Renders αποκαλύπτουν το design του entry level smartphones

Έκαναν την εμφάνιση τους μία σειρά από renders που πιστεύεται ότι απεικονίζουν το Motorola E6 Play. Πρόκειται για ένα entry level smartphone το οποίο θα είναι μία μικρότερη έκδοση του Moto E6 Plus.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Τα renders δείχνουν ότι το Moto E6 Play θα έχει αναλογία οθόνης 16:9 ή 18:9 με παχιά bezels στις δύο πλευρές, μεγάλο forehead και ακόμη μεγαλύτερο chin. Τόσο το κουμπί απενεργοποίησης του smartphone όσο και το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου είναι τοποθετημένα στη δεξιά μεριά.

Motorola E6 Play, Motorola E6 Play: Renders αποκαλύπτουν το design του entry level smartphones

Στο κάτω μέρος του Motorola E6 Play υπάρχει μία microUSB θύρα και στην πάνω πλευρά μία κλασική θύρα ακουστικών. Όσον αφορά το πίσω μέρος του smartphone, εκεί η εταιρεία τοποθέτησε τη μονή κάμερα με το LED flash και στο κέντρο έναν κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone, αλλά περιμένουμε ότι θα είναι χαμηλότερα από του Moto E6.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Αναμένουμε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το Motorola E6 Play στις 24 Οκτωβρίου, μαζί με τα Motorola G8, G8 Plus και G8 Play. Όσον αφορά την τιμή και τις αγορές διάθεσης δεν γνωρίζουμε ακόμη κάτι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.