Motorola Edge 40: Με “το μεγαλύτερο διάφραγμα σε smartphone”

motorola edge 40, Motorola Edge 40: Με “το μεγαλύτερο διάφραγμα σε smartphone”

Το Motorola Edge 40 Pro ανακοινώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά το vanilla Motorola Edge 40 δεν το είδαμε ακόμα. Χάρη σε μια σειρά προωθητικές εικόνες και βίντεο που διέρρευσαν, τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Τα δύο μοντέλα μοιάζουν αρκετά αλλά το απλό μοντέλο έχει δύο πίσω κάμερες. Από ότι φαίνεται, οι μαύρες, πράσινες και κόκκινες αποχρώσεις θα είναι κατασκευασμένες από vegan δέρμα.

Το προωθητικό βίντεο αποκαλύπτει επίσης “το μεγαλύτερο διάφραγμα σε smartphone”, πιθανή αδιάβροχη προστασία IP68, κυρτή σχεδίαση οθόνης και στερεοφωνικά ηχεία ρυθμισμένα με Dolby Atmos.

Σύμφωνα με τις φήμες, το smartphonex θα είναι το πρώτο με το Dimensity 8020 της MediaTek, το οποίο θα τροφοδοτεί μια οθόνη OLED 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Λέγεται ότι θα έχει μια μπαταρία 4.400 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 68 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

Motorola Edge 50 Neo: Αποκαλύφθηκαν render και προδιαγραφές

Το Motorola Edge 40 Neo, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόκειται να αποκτήσει διάδοχο, σύμφωνα με leak.

Smartphones Edge Motorola

Motorola Edge 50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη τον Ιούλιο και αυτή είναι η τιμή του

Η Motorola έχει ήδη παρουσιάσει το Edge 50 Ultra τον περασμένο μήνα, το οποίο ακολούθησαν άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα Fusion και Pro.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα Razr 50 και Razr 50 Ultra καθώς οι δύο συσκευές μαζεύουν πιστοποιήσεις.

Smartphones Moto Motorola

Moto G85: Φήμες θέλουν να έρχεται με διπλή κάμερα 50 MP

Η Motorola εργάζεται σε ένα midrange Moto G85 που θα κοστίζει 300 € στην Ευρώπη και εμφανίστηκε στο Geekbench με ένα chipset Snapdragon 4 Gen 3.