Motorola Edge+: Η κάμερα 108 Megapixel πέρασε από το DxOMark

Με τη Motorola να επιστρέφει ξανά στα flagship μοντέλα μετά από απουσία αρκετών ετών, η εταιρεία έδωσε αρκετά εντυπωσιακά specs στα χαρτιά, που μένει να δούμε αν μεταφράζονται και σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το DxOMark, μπορεί να μην εντυπωσιάζει στις κάμερες, αλλά σίγουρα δεν απογοητεύει.

Η γνωστή ιστοσελίδα πέρασε από δοκιμασίες τις κάμερες του Motorola Edge+, με το συνολικό σκορ να φτάνει τους 113 πόντους. Μπορεί να μην είναι βαθμολογία που το κατατάσσει στις καλύτερες δέκα συσκευές, αλλά σίγουρα δεν είναι απογοητευτική, αφού τουλάχιστον καταφέρνει να φτάσει στα επίπεδα των περσινών flagship όπως το Samsung Galaxy S10+ και το OnePlus 7T Pro.

Στη φωτογραφία, το Motorola Edge+ συγκέντρωσε 119 πόντους, με την ιστοσελίδα να αναφέρει πως οι φωτογραφίες από την κύρια κάμερα χαρακτηρίζονται από πολύ καλά χρώματα, ωραίες λεπτομέρειες και καλό HDR, αλλά και χαμηλό θόρυβο στις νυχτερινές λήψεις. Η αυτόματη εστίαση είναι από τα δυνατά στοιχεία της συσκευής, καθώς λειτουργεί αξιόπιστα και σωστά σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

, Motorola Edge+: Η κάμερα 108 Megapixel πέρασε από το DxOMark

Στα αρνητικά, ο ευρυγώνιος φακός έχει αρκετά μικρότερο εύρος από αυτό των υπολοίπων κατασκευαστών. Επίσης, το πιο αδύναμο σημείο της συσκευής είναι το zoom. Ο φακός των 108MP χρησιμοποιείται μόνο μέχρι και 3x zoom, με τον τηλεφακό των 8MP να αναλαμβάνει από εκεί και πέρα, κάτι που αφαιρεί αρκετό sharpness από το τελικό αποτέλεσμα της λήψεις.

Στο βίντεο τα πράγματα αλλάζουν αρκετά. Με βαθμολογία 101 βαθμούς το Motorola Edge+ χάνει μόλις για έναν πόντο από τα Galaxy S20 Ultra και iPhone 11 Pro Max. Οι λήψεις με ανάλυση 4K στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο έχουν πολύ καλή λεπτομέρεια και εντυπωσιακό HDR. Στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το Edge+ καταφέρνει να κρατήσει τα επίπεδα θορύβου αρκετά χαμηλά, ξεπερνώντας τις ήδη εντυπωσιακές επιδόσεις του iPhone 11 Pro Max.

Φαίνεται πως η Motorola, παρά την απουσία της, έπιασε γρήγορα τον παλμό της αγοράς και θέλει να προσφέρει επιδόσεις αντάξιες της υψηλής τιμής του. Δε γνωρίζουμε πότε και σε ποια τιμή θα δούμε τη νέα πρόταση της εταιρείας στη χώρα μας. Εσείς θα θέλατε ξανά κάποια συσκευή της Motorola ή πιστεύεται πως πλέον έχει χάσει την αίγλη της;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.