Motorola Edge Lite: Οι πρώτες πληροφορίες και η πιστοποίηση από την FCC

, Motorola Edge Lite: Οι πρώτες πληροφορίες και η πιστοποίηση από την FCC

Μπορεί το Motorola Edge+ να έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, παρά τα προβλήματα που αναφέρουν αρκετοί χρήστες με την οθόνη της συσκευής, όμως η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει και το απλό Edge μοντέλο, ενώ φαίνεται πως θέλει να εμπλουτίσει τη σειρά και με Lite πρόταση.

Ένα νέο μοντέλο της Motorola, με την ονομασία XT2075-3, πιστοποιήθηκε από την FCC, χωρίς βέβαια να γίνεται κάποια άλλη αποκάλυψη από εκεί. Όμως, αρκετές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για το Motorola Edge Lite και μάλιστα γνωρίζουμε ήδη κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά της οικονομικής πρότασης της σειράς.

Η συσκευή, με την κωδική ονομασία Nairobi, αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 765G, που σημαίνει ότι θα υποστηρίζει δίκτυα 5G, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM. H μπαταρία του Edge Lite αναμένεται στα 4.700mAh, με την εσωτερική μνήμη του να ανέρχεται στα 128GB, τουλάχιστον της βασικής έκδοσης.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία, πέραν ότι θα τρέχει Android 10. Πάντως, αν και έχει την ονομασία Lite, η συσκευή έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το κανονικό Edge, οπότε υποθέτουμε ότι η “έκπτωση” θα έρθει στις κάμερες και στην οθόνη της συσκευής, ίσως και στην ποιότητα κατασκευής. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται το Motorola Edge+.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.