Motorola Edge+: Επιτέλους, flagship smartphone με Snapdragon 865 και μπαταρία 5000 mAh

Motorola Edge+, Motorola Edge+: Επιτέλους, flagship smartphone με Snapdragon 865 και μπαταρία 5000 mAh

Η Motorola απέχει πολύ καιρό από τον χώρο των flagships, αλλά τελικά ετοιμάζει τη μεγάλη της επιστροφή. Στις 22 Απριλίου του 2020 η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο της smartphone που δεν είναι άλλο από το Motorola Edge+.

Μέσω ενός tweet από τον επίσημο λογαριασμό της η εταιρεία ανακοίνωσε το “Flagship Launch E-vent” κάνοντας λογοπαίγνιο με το γεγονός ότι η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί online.

Δυναμική επιστροφή στη flagship κατηγορία

Αν οι φήμες και τα leaks ισχύουν τότε, το Motorola Edge+ θα έχει bezel-free οθόνη με curved πλευρές, punch hole που θα φιλοξενεί μία selfie κάμερα 25MP, και διαγώνιο 6,7 ίντσες. Στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 865 τον οποίο θα συνοδεύουν 8GB ή 12GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικός χώρος.

Η μπαταρία του Motorola Edge+ λέγεται ότι θα έχει χωρητικότητα 5.000mAh και στο module θα υπάρχουν τρεις κάμερες. Η κύρια κάμερα θα είναι στα 108MP, και το module θα συμπληρώνουν μία ultra-wide 16MP και ένας τηλεφακός 8MP. Επίσης, το smartphone θα τρέχει Android 10, θα έχει θύρα ακουστικών και in-display fingerprint scanner.

Τέλος, το Motorola Edge+ λέγεται ότι αρχικά θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αποκλειστικά από τη Verizon, ενώ αναμένεται η εταιρεία να το διαθέσει παγκοσμίως κάποια στιγμή αργότερα φέτος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χαχαχα

Το πιο μεγάλο θέμα τελικά είναι η μπαταρία . Όλα τα κινητά πλέον είναι γρήγορα.

Kostas

Ωραιο φαίνεται,αλλα δεν ξερω τι παιζει με τον launcher της Motorola και με τα updates,μηπως θα εχει android one?αν ναι και παιζει σε τιμη κατω των 800 ευρω θα τα παει παρα πολυ καλα

giorgosgek

Ομορφο και με καλα χαρακτηριστικα . Snapdragon 865 και μπαταρια 5000 mah, εγκαιρως οχι μετα απο ενα χρονο οπως κανουν ορισμενες εταιρειες. Μια λογικη τιμη να εχει μονο. Αξιζει μια ευκαιρια και αυτη.

Τακης

Ωραιο να βγαινουν καινουργια μοντελα με καλο επεξεργαστη και μπαταρια αλλα αυτο το μπροστινο σχεδιο ποσα ακομα θα το αντιγραψουν?
Ξεκινησε με το s10 περσι , συνεχισε με huawei p40 , one plus 8 , lg velvet , xiaomi mi 10 και δεν ξερω και εγω ποσα αλλα που δεν θυμαμαι .

Versavel

Απλά τα κινητά δεν είναι αυτοκίνητα. Δηλαδή τι σχέδιο να βγάλουν, τρίγωνα ή με πολλές γωνίες; Αφού όλοι ψωνίζουν τις ιδιές οθόνες τότε ίδια πάει και η κατασκευή που είναι όμορφη και ασφαλής. Φαντάσου μία κινητάρα να χαντακωθεί από έναν αμφιλεγόμενο σχεδιασμό που δεν θα αρέσει. Μιλάμε για δισεκατομμύρια χασούρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.