Στίγματα και κηλίδες πάνω στην οθόνη του Motorola Edge+ μετά από εκτεταμένη χρήση της συσκευής αναφέρουν οι πρώτοι αγοραστές.
Μετά από χρόνια απουσίας, η Motorola έκανε τη μεγάλη επιστροφής τις ναυαρχίδες, με το Motorola Edge+ να κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο των κριτικών όσο και του καταναλωτικού κοινού. Φαίνεται όμως πως δε ξεκίνησαν και τόσο καλά τα πράγματα για την εταιρεία, με προβλήματα που μαστίζουν τους πρώτους αγοραστές.
Τον προηγούμενο μήνα, αρκετοί χρήστες ανέφεραν στο forum της Motorola πως μετά από ώρα χρήσης η οθόνη του Edge+ αρχίζει να έχει περίεργη συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, ο πρώτος χρήστης ανέφερε μωβ κηλίδες πάνω στην οθόνη, ενώ συνεχίστηκαν οι αναφορές φτάνοντας τις περίπου οκτώ σελίδες στο σχετικό post, με διάφορα προβλήματα όπως πράσινες οθόνες, μαύρα στίγματα και άλλα.
Ένας διαχειριστής του forum της Motorola γνωστοποίησε πως η εταιρεία ήδη γνωρίζει το πρόβλημα και θα το επιλύσει με μελλοντική αναβάθμιση του λογισμικού. Όντως, λίγες ημέρες αργότερα το update ξεκίνησε να διατίθεται στη Verizon έκδοση της συσκευής και περιείχε βελτιώσεις οθόνης. Όμως, ακόμα και μετά την αναβάθμιση, το πρόβλημα επέστρεψε, όχι όμως στον ίδιο βαθμό.
Για αρκετούς χρήστες, το update όντως έλυσε το πρόβλημα και μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ξανά τη συσκευή τους όπως ήθελαν. Για άλλους, όχι μόνο δε λύθηκε το θέμα, αλλά και οι συσκευές αντικατάστασης που τους έδωσε η εταιρεία είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή περίεργα σημάδια στην οθόνη μετά από αρκετή ώρα χρήσης της συσκευής, ακόμα και αν απλά έβλεπαν βίντεο.
Πριν μερικές ώρες, ένας admin του forum ανέφερε πως το πρόβλημα ίσως είναι αρκετά περίπλοκο για να λυθεί απλά με ένα update σε κάποιες περιπτώσεις. Η εταιρεία ακόμα πιστεύει πως μπορεί η λύση να δοθεί μέσω αναβάθμισης, αλλά όχι για όλους. Πάντως, το να επιστρέφει η εταιρεία μετά από χρόνια στη high-end κατηγορία και με τιμή 1.000 δολάρια Αμερικής και να έχει και αυτά τα προβλήματα, σίγουρα θα προβληματίσει τους καταναλωτές.
Η Motorola στη MWC 2026 παρουσιάζει το razr fold με Snapdragon 8 Gen 5 και μπαταρία 6000mAh, το edge 70 fusion με Sony LYTIA 710 και τα νέα moto buds 2 με ANC.
Η Motorola παρουσίασε το Razr Fold, ένα premium foldable smartphone που όμως δεν θα διατεθεί εμπορικά. Όλα όσα γνωρίζουμε για τη συσκευή και τη στρατηγική της εταιρείας.
Η Motorola ξεκίνησε επίσημο πρόγραμμα beta για το Android 17, το πρώτο μη-Google brand που το κάνει τόσο νωρίς. Διαθέσιμο για Moto Edge 2025, Moto G57 και G57 Power.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου