Motorola Edge+: Προβλήματα στην οθόνη της συσκευής μετά από ώρα χρήσης

, Motorola Edge+: Προβλήματα στην οθόνη της συσκευής μετά από ώρα χρήσης

Μετά από χρόνια απουσίας, η Motorola έκανε τη μεγάλη επιστροφής τις ναυαρχίδες, με το Motorola Edge+ να κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο των κριτικών όσο και του καταναλωτικού κοινού. Φαίνεται όμως πως δε ξεκίνησαν και τόσο καλά τα πράγματα για την εταιρεία, με προβλήματα που μαστίζουν τους πρώτους αγοραστές.

Τον προηγούμενο μήνα, αρκετοί χρήστες ανέφεραν στο forum της Motorola πως μετά από ώρα χρήσης η οθόνη του Edge+ αρχίζει να έχει περίεργη συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, ο πρώτος χρήστης ανέφερε μωβ κηλίδες πάνω στην οθόνη, ενώ συνεχίστηκαν οι αναφορές φτάνοντας τις περίπου οκτώ σελίδες στο σχετικό post, με διάφορα προβλήματα όπως πράσινες οθόνες, μαύρα στίγματα και άλλα.

Ένας διαχειριστής του forum της Motorola γνωστοποίησε πως η εταιρεία ήδη γνωρίζει το πρόβλημα και θα το επιλύσει με μελλοντική αναβάθμιση του λογισμικού. Όντως, λίγες ημέρες αργότερα το update ξεκίνησε να διατίθεται στη Verizon έκδοση της συσκευής και περιείχε βελτιώσεις οθόνης. Όμως, ακόμα και μετά την αναβάθμιση, το πρόβλημα επέστρεψε, όχι όμως στον ίδιο βαθμό.

Για αρκετούς χρήστες, το update όντως έλυσε το πρόβλημα και μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ξανά τη συσκευή τους όπως ήθελαν. Για άλλους, όχι μόνο δε λύθηκε το θέμα, αλλά και οι συσκευές αντικατάστασης που τους έδωσε η εταιρεία είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή περίεργα σημάδια στην οθόνη μετά από αρκετή ώρα χρήσης της συσκευής, ακόμα και αν απλά έβλεπαν βίντεο.

Πριν μερικές ώρες, ένας admin του forum ανέφερε πως το πρόβλημα ίσως είναι αρκετά περίπλοκο για να λυθεί απλά με ένα update σε κάποιες περιπτώσεις. Η εταιρεία ακόμα πιστεύει πως μπορεί η λύση να δοθεί μέσω αναβάθμισης, αλλά όχι για όλους. Πάντως, το να επιστρέφει η εταιρεία μετά από χρόνια στη high-end κατηγορία και με τιμή 1.000 δολάρια Αμερικής και να έχει και αυτά τα προβλήματα, σίγουρα θα προβληματίσει τους καταναλωτές.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,

Smartphones Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Επίσημο με τσιπ SD 7 Gen 3 και φόρτιση 125W

Η Motorola παρουσίασε επίσημα το Edge 50 Pro σε εκδήλωση στην Ινδία, με το δυνατό mid-range να έρχεται με chipset Snapdragon 7 Gen 3.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.