Motorola G10 και G30: Επίσημα με προσιτό χαρακτήρα

, Motorola G10 και G30: Επίσημα με προσιτό χαρακτήρα

Η Motorola αποκαλύπει όλα τα τεχνικά στοιχεία για το Motorola G10 και το G30, τα οποία θα είναι προσιτά και με μεγάλη μπαταρία. Παράλληλα, η Motorola σημειώνει ότι δεν γίνονται μεγάλοι συμβιβασμοί στο θέμα της κάμερας.

Τόσο το Motorola G10 όσο και το G30 έχουν τετραπλό setup στην πίσω πλευρά τους, για ικανοποιητικό πεδίο λήψης φωτογραφιών, παρόλο που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μοντέλα που θα μπορεί να τα αποκτήσει κανείς εύκολα, χωρίς να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Παράλληλα, υπάρχει ειδικό κουμπί για ενεργοποίηση του Google Assistant, ενώ δεν λείπει το βύσμα 3.5 mm για τη σύνδεση ακουστικών.

, Motorola G10 και G30: Επίσημα με προσιτό χαρακτήρα

Και στις δύο περιπτώσεις, η οθόνη είναι TFT-LCD, με ανάλυση 1600×720 pixels και διαγώνιο 6.5 ιντσών. To Motorola G10 έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 450 με μνήμη RAM 4 GB και μνήμη ROM 64 GB. Σε ορισμένες αγορές θα κυκλοφορήσει με μνήμη ROM στα 128 GB. Υποστηρίζονται κάρτες microSD. H μπαταρία έχει χωρητικότητα 5000 mAh, με φόρτιση 10W.

To setup της κάμερας του Motorola G10 περιλαμβάνει μία selfie camera των 8 Megapixel, ενώ στο πίσω μέρος ο κάτοχός του έχει στη διάθεσή του μία κάμερα 48 Megapixel, έναν ευρυγώνιο φακό 8 Megapixel και δύο ακόμα κάμερες των 2 Megapixel για macro και βάθος αντίστοιχα.

, Motorola G10 και G30: Επίσημα με προσιτό χαρακτήρα

Στην περίπτωση του Motorola G30 ο Qualcomm Snapdragon 662 βρίσκεται στη θέση του επεξεργαστή, με μνήμη RAM είτε στα 4, είτε στα 6 GB, κάρτα MicroSD και μνήμη ROM 128 GB. H selfie camera εδώ είναι στα 13 Megapixel, ενώ στο πίσω μέρος η κύρια κάμερα είναι στα 64 Megapixel. O ευρυγώνιος φακός είναι στα 8 Megapixel και υπάρχουν άλλες δύο κάμερες των 2 Megapixel για βάθος και Macro. Η μπαταρία έχει και εδώ χωρητικότητα 5000 mAh με φόρτιση 20W.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα δύο μοντέλα οι πίσω κεντρικές κάμερες έχουν τεχνολογία Quad Pixel, στην περίπτωση του G10 βγάζει φωτογραφίες στα 12 Megapixel, ενώ στο G30 οι φωτογραφίες βγαίνουν στα 16 Megapixel. Το Motorola G10 θα κυκλοφορήσει στα 149 ευρώ, ενώ το Motorola G30 θα τιμολογηθεί στα 179 ευρώ στην Ευρώπη.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.