Motorola Moto E (2015): Αναβαθμίζεται σε Android Marshmallow

Όταν αρχές Οκτώβρη είχε ανακοινωθεί η λίστα των Motorola συσκευών που θα αναβαθμιστούν σε Marshmallow πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί απουσίαζε το Moto E (2015) μιας και ανακοινώθηκε φέτος. Φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν μιας και η συσκευή ενσωματώθηκε στη λίστα των συσκευών που θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση.

Το περιβάλλον της Motorola στα smartphone είναι ό,τι πιο κοντινό στη stock Android εμπειρία που συναντούμε στις Nexus συσκευές και η Motorola δείχνει να στηρίζει την πλειοψηφία των συσκευών της, ικανοποιώντας τους κατόχους αυτών μιας και θα λάβουν από τους πρώτους την αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow.

Η αναβάθμιση αυτή περιλαμβάνει αρκετά νέα στοιχεία με τα σημαντικότερα αυτών να είναι το Doze Mode, όπου το τηλέφωνο αδρανοποιείται εντελώς όταν δε χρησιμοποιείται με αποτέλεσμα την αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας. Επίσης συναντούμε την επιλογή Direct Share όπου μπορούμε να μοιραστούμε φωτογραφίες, νέα και links κατευθείαν με τις επαφές που έχουμε την περισσότερη επικοινωνία εξοικονομώντας χρόνο.

Στο Android Marshmallow έχουμε πλέον απλουστευμένες ρυθμίσεις των ήχων για ευκολότερη αύξηση και μείωση αυτών καθώς και την υπηρεσία Android Pay όπου μπορούμε, όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, να κάνουμε τις αγορές μας με ένα απλό πάτημα στην οθόνη χωρίς να ανοίξουμε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

motorola, moto, e, 2015, updates, android, marshmallow, Motorola Moto E (2015): Αναβαθμίζεται σε Android Marshmallow

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταθης

Για moto g 2ης γενιας ξερουμε τιποτε; Ειπαν οτι θα παρει την 6.0 αλλα. Εχω την 5.0.2 και μια φιλη μου εχει το moto e πρωτης γενιας και εχει την 5.1.1. Δηλαδη το moto e εχει πιο καινουρια εκδοση. Πως γκενεν ατο

nick2010

Δεν ξέρω τι σου λέει η φίλη σου, αλλά έχω την εντύπωση ότι σε παραμυθιάζει…. έχω το moto E του 2015, με 4G, και φοράει έκδοση 5.0.2, όπως το δικό σου.

Μακάρι να πάρει τελικά marshmallow, θα ήταν αδικία για τη συσκευή, που είναι σχεδόν ό,τι πιο κοντινό σε vanilla android, με απίστευτη μπαταρία και πολύ καλή απόδοση ταχύτητας και μνήμης συσκευής.

thanos85

εδω λενε οτι θα παρει την 5.1 εδω και ποσους μηνες κ ακομα ειναι στο 5.0.2 .. απλα κοροιδευει η motorola.. σιγα μην παρει το marshmallow

thanos

η αδελρφη μου εχει το moto g 1gen. και εχει παρει την 5.1.1. Το κινητο μετα απο 2 χρονια χρησης παει μπαλα

Τάσος

Παίδες και εγω το moto g πρώτης γενιάς έχω και έχω την 5.0.2 αλλά ας μην έχουμε παράπονο που με αυτά τα λεφτά πέρνουμε πιο συχνά αναβαθμίσεις από κάποιες ναυαρχίδες.. Και το δικό μου το εχω 2 χρόνια και συνεχίζει δυνατά και μάλλον θα πάρω to moto g 3

Petros K

Πάντως εμείς στο Moto G3 έχουμε 5.1.1 και αναμένουμε λογικά τον Γενάρη του ’16 το Marshmallow.. Για όσους το σκέφτονται το συστήνω ανεπιφύλακτα, για την τιμή του είναι απλά απίστευτο με μπαταρία τέρας!! Μπράβο στην Moto που αναβαθμίζει και το “μικρό” της παρέας Moto E, αν και θα μου φαινόταν περίεργο να μην το έκανε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,

Smartphones Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Επίσημο με τσιπ SD 7 Gen 3 και φόρτιση 125W

Η Motorola παρουσίασε επίσημα το Edge 50 Pro σε εκδήλωση στην Ινδία, με το δυνατό mid-range να έρχεται με chipset Snapdragon 7 Gen 3.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.