Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Motorola Moto G 3ης γενιάς με οθόνη αφής 5 ιντσών ανάλυσης HD 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB, κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel.

Το Motorola Moto G 3ης γενιάς ενσωματώνει μη αποσπώμενη μπαταρία με χωρητικότητα 2470 mAh, ενσωματώνει ραδιόφωνο FM και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 5.1.1. Lollipop.

Θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone με τιμή 199 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto G 3rd gen ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

@Κώστα Βλαχάκη, ένα tip αν θέλεις να το χρησιμοποιείς στα reviews σου : Στις επιλογές προγραμματιστή και συγκεκριμένα στην απόδοση GPU , ενεργοποιείς τις ράβδους. Αυτό μετρά τα stutters ( τα κρακ κρακ ) που ανέφερες στο video. Όταν τα stutters κινούνται κάτω από την οριζόντια γραμμή καθώς ανοίγεις εφαρμογές ή σκρολάρεις πάνω,κάτω,δεξιά,αριστερά, αυτό σημαίνει ότι το κινητό ρολάρει smooth. Κάνε το πείραμα αν θες σε δύο κινητά. Έχει φάση και δίνει άμεσα εικόνα στον υποψήφιο αγοραστή για το αν το κινητό που θα αγοράσει θα έχει smooth λειτουργία.

Όσο για το Moto G 3rd gen, καλή περίπτωση φαίνεται για όσους δεν δίνουν καθόλου σημασία στην εμφάνιση, δίνουν ως 200€ για αγορά android κινητού, το αγοράζουν από μεγάλα καταστήματα και θέλουν γρήγορα updates. Πρέπει να συντρέχουν αυτοί οι 4 λόγοι για να το πάρει κάποιος.

Thanos

Παιδιά, ξέρουμε πότε θα έρθει το 2/16 Ελλάδα? Παίζει να έρθει και dual sim?

Geochios

Μέχρι πέρσι ήταν η VFM πρόταση της χρονιάς… Φέτοςο τίτλος πάει στο Galaxy J5…

Elias

Συμφωνώ με Geochios… Το έχω το J5 και είναι άψογο στα όλα του!

rose

Που ακριβως ειναι καλυτερο το samsung j5 ?
Ολοιδια σπεκς , ολοιδια τιμη , το motorola θα παρει πιο πολλες αναβαθμισεις ενω το σαμσουνγκ ειναι πιο ομορφο . Ισαξια τα βλεπω .

Γιώργος Κ.

Rose δεν έχουν ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά. Το j5 έχει μεγαλύτερη ραμ σε σχέση με το 8αρι Moto και καλύτερη μπαταρία αλλά υστερεί λίγο στην ταχύτητα επεξεργαστή. Ωστόσο έχει κάτι σαφώς καλύτερο από το μοτο: κανονικό φορτιστή και ακουστικά ενώ το μοτο έχει μόνο καλώδιο usb. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει στη συσκευή που για μένα αποτελεί μεγάλο μείον

Elias

Εδώ είναι καλύτερο το J5:

1) Πιο ελαφρύ
2) Πιο λεπτό
3) Super Amoled οθόνη, που είναι εξαιρετική
4) 1.5 GB RAM (το μισό GB κάνει τη διαφορά, πίστεψέ με)
5) Μεγαλύτερη μπαταρία (διαρκεί απίστευτα πολύ)
6) Flash στην μπροστινή κάμερα
7) Πιο όμορφο (υποκειμενικό)

Elias

+ αυτό που είπε ο Γιώργος Κ.

Alexzo1990

Εντάξει, νομίζω οτι είναι τι εκτιμάει ο καθένας περισσότερο. Είναι παρόμοια κινητά με το moto να είναι πιο δυνατό κ πιο γρήγορο, ενω το J5 είναι πιο όμορφο. Αν βέβαια είχαμε moto maker στην Ελλάδα τα πράματα θα ηταν διαφορετικά… Προσωπικά επειδή είμαι σε αυτό ακριβώς το δίλημμα μαλλονθα προτιμησω παλι το moto κυρίως λογο της καλύτερης υποστήριξης σε θέμα λογισμικού

Panos7GR

Ο βασιλιάς στα 200€ είναι τα Moto G, όπως και φέτος. Ποιό J5 ρε παιδιά σοβαρολογουμε; Γενικά ποιά Samsung σε mid-range κινητό ειδικά στα 200€; Με το ηλίθιο UI της Samsung κλασσικά όπως στα υπόλοιπα φθηνά μοντέλα της θα σέρνεται το σύμπαν!! Moto G γιατί: 1) Μικρότερα περιθώρια γύρω απ την οθόνη (ελάχιστα χιλιοστά αλλά μετράει) και Gorilla Glass 3 για προστασία. 2) Αδιάβροχο 3) Καλύτερες κάμερες στην πράξη (δείτε δείγματα γιατί στα χαρτιά είναι ίδιες) με HDR και τραβάει Slow Motion βιντεο που σε αυτά τα λεφτά είναι το μόνο που το έχει. Επίσης έχει dual-tone LED φλας, όχι σαν το άχρηστο μπροστινό φλας που έχει το J5 όπως μας λέει ο φίλος Elias. Αφού μπροστά εχεις τον φωτισμό της οθόνης τι να το κάνεις το μπροστινό φλας; 4) Δίπλα μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία 5) Υψηλότερα χρονισμένο επεξεργαστή άρα πιο γρήγορο και 6) και σημαντικότερο ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ λόγω software υποστήριξης. Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα πάρει την 6.0, ενώ το J5; Το έχει ξεχάσει ακόμα και η ίδια η Samsung! Το φετινό Moto G προσωπικά το θεωρώ το ομορφότερο από τη σειρά G και σε σχέση με το J5 αν επέλεγα μόνο απο design θα το… Συνέχεια »

nikos

επισης περισσοτερη ραμ διπλασια ρομ LTE Cat4 και καλυτερο grip λόγω πισω επιφανειας

Κώστας Ζ.

Πολυ δυνατό παιδια! Ποιο J5? γιατι; 2GB RAM εχει το Moto! το λεει στο βιντεο…δεν εχει ουτε 1 πλεονεκτημα το J5 μπροστα στο moto…μπραβο ρε Moto….

Geochios

Το J5 έχει και αποσπώμενη μπαταρία και καλυτερη αυτονομια (χτυπάει και 6 ώρες οθόνης), Δεν έχει πολύ bloatware και δεν λαγκαρει καθόλου, Η Super amoled οθόνη είναι πολυ πιο ζωντανή. Όποιος θέλει μπορεί να ψάξει βίντεο με σύγκριση των δυο συσκευών και θα δει ότι το J5 έιναι ποιο γρήγορο, Οσο για αναβάθμιση ναι δεν είναι γνωστό αν θα πάρει μαρς αλλά είναι το πρώτο κινητό σε πωλήσεις της Σαμσουνκ το τελυταίο τρίμηνο και ίσως να πάρει, Αλλά και τα 2 μοτο που πήραν την επόμενη αναβάθμιση όλο παράπονα διάβαζα στα φορουμ τους,
Και δεν είμαι Samsung funboy. Οι 5 τελευταίες συσκεύες που είχα ήταν τα 2 πρώτα Moto G και 3 Huawei….

Ιωάννης jb

Ασχημούτσικο, με μνήμες rom-ram που είναι τραγικές, με μεγάλα περιθώρια και χοντρό.. θα το αφήνεις στο τραπέζι και θα νομίζεις οτι εχεις αγορασει βαρκούλα..
Δε θα το κοίταζα για αγορά σε καμία περίπτωση!!!!!
Εχει θετικά στοιχεία όπως λέει και ο κώστας στο βίντεο, αλλά νομίζω το κινητό είναι σκέτη απογοήτευση.. μόνο το πρώτο άξιζε αν εξαιρέσει κανείς τη χτυπητή αδυναμία, που δεν είχε micro sd..
Πόσο sar εχει??? Εχουν θέμα με το συγκεκριμένο τομέα τα μοτορολα!! Εδώ τι κάνανε?

Κάποιοι συγκρίνουν το j5 με αυτό, ε οχι.. και 2γιγα ραμ να είχε το samsung πιο πολύ θα κολλούσε απο το moto g… Εχε χάρη που δεν έρχεται το 16 moto g εκει να δω τι θα λέγατε samsung fans ολοι εδω μέσα…
Λες και το j5 είναι τίποτα το πανέμορφο, 500 ιδια αυγουλοκινητά εχει αυτήν η εταιρία μη τρελαθούμε τώρα!!!

Nikos

Ή καλύτερη αυτονομία από που προκύπτει; Τα έχεις συγκρίνει; Επίσης τα φανταχτερά χωρίς λόγο χρώματα πολυ ψεμα δεν μου λένε κάτι μια χαρά χρώματα έχουν τα moto g.κάτοχος moto g 2nd gen. Πήρα lollipop χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα θα πάρει και την m

Geochios

Eπίσης το Moto G με τα 2 GB ram αυτη τη στιγμη κυκλοφορει στην Ελλάδα στα 260 ευρώ…

Αλλά εντάξει όπως και παντού τα σχόλια είναι παιδικά, το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σου,

Και οι 2 συσκεύες είναι αξιόλογες και αξίζουν τα λεφτά τους, ΄Επειτα είναι προσωπική επιλογή. 0,3!!!! χιλιοστά μικρότερο bezel στα πλάγια; (πάνω κάτω έιναι 0,1 χιλιοστά!!! υπερ του J5) και 2,5 χιλιοστά πιο παχιά συσκεύη η πολύ καλύτερη αυτονομια και αποσπώμενη μπαταρία; Περί ορέξεως….

Panos7GR

Δηλαδή επειδή έχει αποσπώμενη μπαταρία και περισσότερα mAh (άρα στα χαρτιά περισσότερη αυτονομία) είναι καλύτερο; Και το σχόλιό μου είναι παιδικό επειδή είπα ότι έχει καλύτερη αναλογία οθόνης; (εκτός κι αν πήγαινε το σχόλιο στον Ιωἀννης jb, που δε θέλει ούτε το Moto G ουτε το J5 απ ότι κατάλαβα) Δηλαδή αντικειμενικά σου δίνει το ένα Gorilla Glass 3, καλύτερες κάμερες, διπλά στερεοφωνικά ηχεία, εγγυημένα updates και είναι αδιάβροχο και μετράει μόνο η αποσπώμενη μπαταρία (που όντως είναι το μόνο που ζηλεύω). Τα 1,5 GB RAM κάνουν τη διαφορά σίγουρα, αλλά με το σχεδόν stock Android που έχει το Moto G των 8GB και το 1GB RAM καλό του είναι. Αν είχε custom UI όπως το J5 θα ήθελε οπωσδήποτε πάνω από 1GB. Για την αυτονομία στην πράξη δεν ξέρω αν είναι όντως καλύτερο το J5, γιατί στα χαρτιά είναι, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό πρόβλημα αφού θα πάρει την 6.0 που έχει τη λειτουργία Doze της Google, οπότε θα στρώσει. Σίγουρα περί ορέξεως! Ο καθένας διαλέγει με τα δικά του δεδομένα. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί οι διαφορές είναι σε καίρια σημεία όπως κάμερα, οθόνη, ήχο και ποιότητα κατασκευής + υποστήριξη απ τη μαμά εταιρεία…. Υ.Γ.: Οχι δε θα… Συνέχεια »

Kateriniotis

Έχω το moto g 2nd , δεν βλέπω λόγο να αλλάξω στο καινούργιο! Είναι πανομοιότυπα κινητά, πραγματικά!

-AjK-

Τι λέτε για το LG G4 Beat (G4s) σε σχέση με το Moto G 3rd gen? Έχω το LG G2, πρέπει να αλλάξω και ψάχνω για κάτι κοντά στα 200ε. Νομίζω κίολας ότι πραγματικά δεν χρειάζομαι το LG G3..

pazzo

@-AjK- Θα σου πρότεινα Moto G και αν μπορείς, την έκδοση με τα 2gb ram, καθώς τo ui των Motorola έχουν τις μικρότερες απαιτήσεις σε hardware (μετά των Nexus) οπότε θα σου κρατήσει χωρίς προβλήματα περισσότερο. Εάν μιλάς για τιμές skroutz, έχει στο νου σου και το Μ4 της Sony. (θα χρειαστείς οπωσδήποτε και sd card)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.