Motorola Moto G Stylus: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του

, Motorola Moto G Stylus: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του

Το Moto G Stylus θα είναι το επόμενο smartphone της Motorola με πενάκι όπως η Note σειρά της Samsung και σήμερα διέρρευσαν στο διαδίκτυο τα χαρακτηριστικά του. Ας μην τα πολυλογούμε όμως και ας μπούμε κατευθείαν σε αυτό που μας ενδιαφέρει πραγματικά.

Χαρακτηριστικά

Το Moto G Stylus θα έχει οθόνη στις 6.36 ίντσες με ανάλυση 2300 x 1080 pixels και punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία. Εσωτερικά θα κρύβεται ο Snapdragon 665 της Qualcomm σε συνδυασμό με 64 ή 128GB  αποθηκευτικό χώρο. Αναφορά δεν έχει γίνει στην μνήμη RAM οπότε δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πόση χωρητικότητα θα έχει.

Στο back panel τώρα θα δούμε και την κύρια κάμερα, η οποία αναμένεται να έχει τριπλή διάταξη με κύριο αισθητήρα τον Samsung S5KGM1 στα 48MP με f/1.7 σε συνδυασμό με 16MP f/2.2 117 μοίρες wide-angle καθώς και μία 2MP με f/2.2 macro κάμερα. Για τις selfie φωτογραφίες και βίντεο θα είναι υπεύθυνη μία κάμερα στα 25MP με f/2.0.

, Motorola Moto G Stylus: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του

Ζωή στο smartphone θα δίνει μία μπαταρία των 4.000mAh με γρήγορη φόρτιση στα 10 ή 15W. Το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει με το Android 10. Όσον αφορά τον σχεδιασμό τώρα, στο κάτω μέρος θα βρίσκεται η θύρα USB-C, το πενάκι καθώς και το audio jack των 3.5mm.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.