Motorola Moto G: Δοκιμάζει την αντοχή του στο νερό [video]

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε επίσημα το τρίτης γενιάς Motorola Moto G (2015) στο οποίο φέτος από τις πιο σημαντικές αλλαγές ήταν η αδιαβροχοποίηση που προσέθεσε η Motorola. Έχει πιστοποίηση IP X7, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει κάτω από το νερό σε ένα μέτρο βάθος για περίπου 30 λεπτά.

Το Motorola Moto G έρχεται σε δύο εκδόσεις, η μια είναι με μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB, ενώ η άλλη έρχεται με 1GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 8GB. Ωστόσο και οι δύο εκδόσεις έχουν υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD για να φτάσουν έως και 32GB χωρητικότητα.

Η οθόνη είναι 5 ιντσών ανάλυσης 720p και επικάλυψη από Gorilla Glass 3, έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.4GHz και Adreno 306 GPU, Android 5.1.1, κάμερα 13 Megapixel με dual-LED dual-tone flash, η δεύτερη κάμερα είναι στα 5 Megapixel και η μπαταρία 2070mAh 2470mAh.

Μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές που έκανε φέτος η Motorola είναι η πιστοποίηση IPx7, χάρη στην οποία το Moto G μπορεί να αντέξει κάτω από το νερό και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο water test που δοκιμάζει τις επιδόσεις του Moto G. Μέχρι τώρα τα Moto G είχαν προστασία μόνο εάν πέσει επάνω λίγο νερό.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Ιουλίου 2015 16:43

Σχόλια

  • Μια μικρή παρατήρηση...στην τελευταία πρόταση διορθώστε την λέξη "προστασία" γράφετε "πεοστασια"

  • Καλο που εβαλαν την αδιαβροχοποίησή αλλα στα specs το κινητο δε με πείθει για να αλλάξω το Z3 Compact.

  • @One
    Λογικό ρε συ, το Z3 compact στην ουσία είναι ναυαρχίδα (ίδια specs δεν βάζει η sony στα compact με τα original -πέρα από ανάλυση οθόνης;), ενώ το moto g είναι mid-range συσκευή. Κράτα το Z3c σου γιατί μας βλέπω σε λίγο να παίρνουμε τις 6" για compact!!

  • Με ανησυχεί το γεγονός πως πήρε νερό το πίσω καπάκι. Είναι λογικό; Γιατί βλέπω πως εκεί πίσω υπάρχουν οι θύρες SIM και microSD και είναι εκτεθειμένες.

  • Panos7GR έχεις δίκιο αλλά μάλλον κάτι σαν λάστιχο υπάρχει στο καπάκι που καλύπτει τις θύρες. Δες άλλη μια το βίντεο προς το τέλος.

  • Έχεις δίκιο, Χρήστος Μ. Έχει λάστιχο για να προστατεύει τις θύρες, αλλά και πάλι με αγχώνει. Θα δούμε κι άλλα βίντεο να δούμε τι ισχύει...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.