Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

Σύμφωνα με πληροφορίες η Motorola, που τώρα ανήκει στην Lenovo, σε event που διοργανώνει στις 4 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει πολλές σημαντικές συσκευές με τις οποίες αναμένει να ενισχύσει σημαντικά την θέση της στην αγορά. Ανάμεσα σε αυτές θα είναι το high-end smartphone Motorola Moto X+1, το πολυαναμενόμενο Motorola Moto 360 smartwatch καθώς και ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου Motorola Moto G.

Είναι προφανές ότι το Motorola Moto G2 έχει λάβει αξιοσημείωτη προσοχή από leakers και τα media και αυτό οφείλεται στην επιτυχία του προκατόχου του. Ακόμη και σήμερα το Motorola Moto G είναι από τις καλύτερες συσκευές της κατηγορίας του.

Το Hellomotohk διέρρευσε κάποιες φωτογραφίες της συσκευής μαζί με ένα teaser το οποίο συμπεριλαμβάνει τις κυριότερες αλλαγές που περιμένουμε από το Motorola Moto G2.

Όπως βλέπουμε το νέο Motorola Moto G2 θα έχει μικρότερα bezels, 5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720p, 8 megapixel κάμερα, μπροστινά ηχεία και τέλος υποδοχή για microSD κάρτα, πράγμα που έλειπε από το προκάτοχό του. Επιπλέον το Moto G2 θα έρχεται με αποσπώμενο πίσω καπάκι, ώστε να μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση του κινητού σου όποτε το θελήσεις. Τέλος φήμες αναφέρουν ότι θα έχει quad-core Snapdragon 400 SoC, 1GB RAM και 8/16GB εσωτερική μνήμη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 11:58

Σχόλια

  • Το γεγονος οτι δειχνει να ειναι δικαρτο να μην το σχολιασουμε?!?!?
    κατα τ'αλλα ειναι τιμιοτατο κινητο..!!!!

  • παρα πολυ ομορφο αλλα εχει πολλα μειον απο'οτι εχει φανει.

    1) παλι ιδιο επεξεργαστη με το παλιο
    2) θα εrθει παλι μονο η μικρη 8giga εκδοση ελλαδα (wind,public)
    3) θα ειναι πολυ πιο ακριβο απο το παλιο σε τιμη γυρω στα 249 (θα μας πουν επειδη ειναι 4g πλεον και καλα)

    επισης οι 4,5 ιντσες του παλιου με τα νεα μικροτερα μπεζελ θα ηταν ενας μακραν καλυτερος συνδιασμος !!!

    που καταληγουμε??

    LG G2 !! μακραν ανωτερο σε ολα στην ιδια τιμη!!!!!!

  • Παιδιά το motorola moto g της πρώτης γενιάς θα σαρώσει σε πωλησεις αν και υπάρχει εκδοση 4G με θύρα micro sd κτλπ.

    Θα το αγοράσω σε τρελή τιμή σε 1 μήνα που θα αρχίσουν οι πωλησεις της 2ης γενιάς.

    Συγγνώμη για το off topic σχόλιο 26/08/2014 Lg G 2 στο skroutz 288€. Δεν γίνεται να τα συγκρίνουμε όλα με το Lg G2 παιδιά αλλη κατηγορία το κάθε κινητό αν και με 230€ μπορείς να πάρεις κινηταρες απο Κίνα μεριά... Σοβαρές προτάσεις όχι αστεία...

    Προσωπική γνώμη μου....
    1) κινητό να εκτελεί βασικές σημαντικές αναγκες όπως τηλέφωνα,μηνύματα, λίγο internet email,άντε και κάνα παιχνίδια κι όταν βαριέσαι αλλά ΑΛΛΑΓΚΑΡΙΣΤΑ.
    2) σταθερός η/υ για τις ανάγκες δουλειάς,ταινίες κτλπ.
    3) λάπτοπ για τις ελαφριές δουλειές και φορητότητα.
    4) ταμπλετ για σερφαρισμα και χαζολογημα (χαχα).
    5) 40-55" TV για ταινίες κτλπ.
    6) ps3 για games
    7) μια ψηφιακή για φωτο και βιντεο

    Ps: όλες οι παραπανω κατηγορίες πρεπει να υπαρχουν δεν γίνεται να βλέπεις full hd ταινία στο LG G2 είναι ο ορισμός της ξεφτιλας για μένα...ταμπλετ να παίζεις games? ΕΕΕ όχι οποιοδήποτε ταμπλετ κιόλας να εχεις... Αυτό που θέλω να πω να μην τα ζητάμε πολλά σε μια συσκευή!!! Τι να τα κάνω τα octacore,snapdragon 810, σε κινητό η ταμπλέτα? Αχρειαστα όλα τους και δεν κοιτάζουν να βγάλουν μια μέρα ολόκληρη σε αυτονομία... Όσο για τις φωτο ρε παιδιά 5 άντε 8 mp βαριά βαριά υπέρ αρκετά είναι σκοπός είναι να βγάζει ο φακός και ο φωτογράφος με τις σωστές ρυθμίσεις και φωτισμό φωτο όχι η συσκευή ειδικα ενα κινητό!!!

    Ps 2: δεν σχόλια ζω τόσο συχνα στο techblog.gr αλλά είμαι τακτικός αναγνώστης καθημερινά και βλέπω την πικρα και την γκρίνια του καθενός επειδή δεν έχει μικρά μπεζελ η τον πιο σύγχρονο επεξεργαστη.....πικρα λέμε... Σας μιλάω εκ πείρας μικρά μπέζελ και οτι πιο πρόσφατο cpu φέρνουν προβλήματα...μετα απο 1 χρονο και νέες εκδοσεις /βελτιώσεις τοτε πάνε με τα χίλια για αγορά. Αυτό ισχυει παντού σε αμαξια/μηχανάκια κτλπ....

    Κατοχος κατηγοριών 1-7 κινητό motorola fire xt 530 με android jelly bean 4.1.1 και τα βασικά εκτελούνται σφαίρα ακόμα και απο samsung galaxy s 3( φόρτωση τηλεφωνικού καταλόγου σε 3 secs!)

    Ψαχτειτε πριν αγορασετε οτιδήποτε και μην ζητάτε λεπτομέρειες υπαρχουν λύσεις.

  • fishbird εισαι τεραστιος. Τα ιδια λεω και σκεφτομαι και εγω επι χρονια.

    Δεν λεω οτι καθε συσκευη δεν εχει τη θεση της, αλλα, ειδικα οι "high end" τελικα καταληγουν πιο αναπηρες σε καποιες λειτουργιες απο ο,τι περιμενει κανεις και δεν δικαιολογουν το κοστος τους.

    Στις υποκατηγοριες βαλε και τα νεα ρολογια που μας ζητανε να ξεγκαβωνομαστε για να βλεπουμε το ιδιο παραμυθι με τα widget καιρου.

    Εκει που ομως, δεν μιλαω γιατι η ιδια η αγορα σπρωχνει το παιχνιδι σε μοδα εφαρμογες κτλ ειναι το περιθωριο κοστους ανα συσκευη. Λογικα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο στο mobile κοσμο...Τους συμφερει να πουλανε φτηνοτερες συσκευες (παλια ηθελες 1500 για laptop που λεει ο λογος) για μεγαλυτερο κερδος.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.