Motorola Moto X και X Style: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

H Motorola είναι ο επόμενος κατασκευαστής που ξεκίνησε να αναβαθμίζει τις συσκευές της σε Android 6.0 Marshmallow. Η αναβάθμιση αρχίζει από Motorola Moto X Style σε μοντέλα που έχουν αγοραστεί από Ινδία και Βραζιλία, ενώ αναβαθμίζεται και το Motorola Moto X (2nd Gen) στη Βραζιλία. Το update δίνεται με αργούς ρυθμούς και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έρθει σε όλες τις αγορές.

Επιπλέον, ακόμη και όσοι έχουν τις συγκεκριμένες συσκευές από τις παραπάνω χώρες, δεν μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία, αλλά πρέπει να περιμένουν τη σχετική ειδοποίηση. Η Motorola ανακοίνωσε επίσης ότι το Motorola Moto X Pure Edition (3rd Gen) θα ξεκινήσει να αναβαθμίζεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Στα Motorola Moto X Style και Motorola Moto X (2nd Gen), που αναβαθμίζονται, το Marshmallow φέρνει μεταξύ άλλων το Doze mode που κλείνει τα background apps για να μην καταναλώνεται μπαταρία. Το ίδιο κάνει και το App Standby, όπου επιλέγεις εσύ ποια apps θα μπουν εκεί, ενώ σημαντική αλλαγή έχει γίνει και στα app permissions. Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις αλλαγές της Motorola.

Διαβάστε επίσης: Motorola: Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Marshmallow

Motorola Moto X και X Style: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow, Motorola Moto X και X Style: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Πηγή: 1,2

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Εγώ ένα έχω να πω δεν φευγω από τη mototola ποτέ είμαι κάτοχος moto g 2 και moto x2. Υπερικανοποιημενος πραγματικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

Motorola Edge 50 Neo: Αποκαλύφθηκαν render και προδιαγραφές

Το Motorola Edge 40 Neo, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόκειται να αποκτήσει διάδοχο, σύμφωνα με leak.

Smartphones Edge Motorola

Motorola Edge 50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη τον Ιούλιο και αυτή είναι η τιμή του

Η Motorola έχει ήδη παρουσιάσει το Edge 50 Ultra τον περασμένο μήνα, το οποίο ακολούθησαν άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα Fusion και Pro.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα Razr 50 και Razr 50 Ultra καθώς οι δύο συσκευές μαζεύουν πιστοποιήσεις.

Smartphones Moto Motorola

Moto G85: Φήμες θέλουν να έρχεται με διπλή κάμερα 50 MP

Η Motorola εργάζεται σε ένα midrange Moto G85 που θα κοστίζει 300 € στην Ευρώπη και εμφανίστηκε στο Geekbench με ένα chipset Snapdragon 4 Gen 3.