Motorola Moto X+1, φωτογραφίες δείχνουν 4 μπροστινούς αισθητήρες

Το Motorola Moto X+1 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο και εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες που δείχνουν κάποιους παράξενους αισθητήρες τοποθετημένους γύρω από την οθόνη. Επιπλέον, αναφέρεται ότι το Motorola logo στο πίσω μέρος θα είναι κουμπί συντόμευσης το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να προγραμματίζει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Οι αισθητήρες συνολικά είναι 4 και μοιάζουν αρκετά με τους αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν το 3D εφέ στο Amazon Fire Phone. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για ποιο λόγο θα χρησιμοποιηθούν αυτοί οι αισθητήρες στο Moto X+1, χωρίς όμως να αποκλείουμε την χρήση τους για 3D.

Μια άλλη πιθανότητα είναι να λειτουργούν μαζί με το Moto Alert και το Motorola Moto 360 smartwatch, χωρίς να είναι ξεκάθαρη η λειτουργία τους.

Όσον αφορά στο logo-κουμπί θα είναι το power button και εκτός αυτού οι χρήστες θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και για άλλες λειτουργίες όπως την κάμερα. Η συσκευή θα έχει πλαίσιο από αλουμίνιο και αποσπώμενα καπάκια τα οποία θα είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά όπως ξύλο, πλαστικό, δέρμα και denim. Τέλος ίσως υπάρξει συσκευή κατασκευασμένη από carbon fiber, δυστυχώς όμως μάλλον θα είναι αποκλειστικότητα της Verizon στην Αμερική.

Πριν από λίγες μέρες το Motorola Moto X+1 εμφανίστηκε σε βραζιλιάνικο κατάστημα με τιμή στα 505 ευρώ και το Motorola Moto G2 στα 340 ευρώ, όπως έχουμε ξαναπεί όμως οι τιμές στη Βραζιλία λόγω φορολογίας συνήθως είναι πιο πάνω από τις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Πηγή

Σχόλια

  • PPPPPPPPPSSSSSSSSSSSSSSS............!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ανετα δινω το g2 μου και παιρνω Χ-1 με ξυλινο καπακι και ΜΟΤΟ power button!!!!!!!

  • Μη λετε ο,τι να ναι τωρα. Το φλας ειναι στο logo της motorola και οποιον βγαζεις φωτογραφια θα εχει ενα M στο κουτελο. Λογω της διαφημισης που θα τους κανεις σου 'ρχεται 100€ φθηνοτερα.

  • Sorry ρε παιδιά αλλά κάτω από το κινητό σκουλήκια είναι αυτά; χα χα χα
    Γιαυτό είναι τόσο τούμπανο το κινητό από την πολύ πρωτεΐνη χαχαχαχαχ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.