Motorola MT917, Ένα RAZR για την αγορά της Κίνας

Οι κινέζοι έχουν διαφορετικό γούστο στα κινητά, αυτό είναι αλήθεια όμως το παρακατώ μοντέλο που αποτελεί την επίσημη εκδοχή του Motorola RAZR XT910 για την αγορά της Κίνας προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Θα ενσωματώνει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και τα ίδια υλικά κατασκευής όπως το πίσω καπάκι από Kevlar, γιατι όμως το έκαναν τόσο άσχημο;!

, Motorola MT917, Ένα RAZR για την αγορά της Κίνας

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Mclaren

Γιατί είναι κινεζοι. θέλει και ερώτημα?

Giorgos

Πωπώ κατέστρεψαν εντελώς την αισθητική του….

Stelios GR

οι ανθρωποι δεν εχουν καμια σχεση με την αισθητικη………..τους εντυπωσιαζει οτι ειναι πιο κραυγαλεο ή χοντροκομμενο…..αυτο εχω παρατηρησει…..

Techfan

Η αγορά της κίνας δεν έχει καμία σχέση με την αγορά άλλων χωρών.

Μην ξεχνάμε πως το τόκιο είναι με 88 εκατ. κατοίκους και είναι το κέντρο της μόδας του κόσμου. Έχουν πάθος στο να είναι “IN”, άρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά (hardware) είναι που τους ενδιαφέρει, όχι τοσο το υπόλοιπο πακέτο στα κινητά.

Τους ενδιαφέρει πχ πως να “ντύσουν” το iphone (που είναι μόδα η apple) και όχι η χρηστικότητα (βλέπω θήκες με αυτάκια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε).

Γι αυτό, άλλωστε, είναι και προτοπόροι στην επιστήμη της τεχνολογίας και την εφαρμογή της (ρομπότ κλπ).

Ακόμα και σκύλους διαλέχουν ράτσα που να μπορούν να βαφτούν πχ χελώνα (το έχουμε δει κι αυτό…).

gadgetfreak

Μ’αρέσει πιο πολυ απο το κανονικό!1ν εχει διπλό led flash και μεγαλύτερο και 2ν μεγαλύτερο ηχείο!

pklimis

@Techfan: Νομίζω περιγράφεις την Ιαπωνία..

md03582

ομορφα κινητα μονο η htc

Neuro

Αγαπητέ @Techfan…… το Τόκιο είναι στην ΙΑΠΟΝΙΑ!!! Και είναι η πρωτεύουσα της ΙΑΠΟΝΙΑΣ και απέχει μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα από τα σύνορα της Κινάς! Και Ιαπωνία και Κινά δεν έχουν μα καμία, μα καμία σχέση μεταξύ τους ούτε σαν πολιτισμό! Ούτε σαν φάτσες, ή τεχνολογία! Αν μου έλεγες για Honk-Kong να έλεγα οκ … αλλά το ΤΟΚΙΟ???
https://goo.gl/Olhtn

Κάποιος μου φαίνεται δεν ήταν παρόν στο μάθημα γεωγραφίας…. -_____- Σας παρακαλώ μην κάνετε τέτοια λάθη!!! Στην Ιαπωνία έχουν τόσο στιλάτα κινητά και συσκευές που εδώ θα τα δούμε σε 100 χρόνια ! Το να συγκρίνεις την Ιαπωνία με την Κινά είναι σαν να συγκρίνουμε την Ελλάδα ή κάποια τριτοκοσμική χώρα με την Γαλλια ή Αγγλία!

bec

Αν είναι έτσι δεν είναι και τόσο μεγάλη η διάφορα αν σκεφτείς ότι η μοδατη Γαλλία έχει ένα σορό στενά που ζεχνουν απο τη βρώμα και είναι γεμάτη μαύρους,ενώ στην Αγγλία σε πιάνει κατάθλιψη απο τη μολυσμενη βροχή…Τα περί ιδεολογίας και ρευστότητας είναι άλλο πράγμα…
Αν το κινητο είναι πιο φθηνό εκεί,τότε είναι ωραίο,αν όχι τότε απλά αδιάφορο…
Παριση και Λονδίνο αντίστοιχα

GiannnisKon

Μιας και το αρθρο αναφέρεται στα κινητά που κυκλοφορούν/ ή θα κυκλοφορίσουν στην κινεζική αγορά, μια ερώτηση. Μήπως έχει πέσει στην αντίληψη σου κάτι για το Motorola Milestone XT883 / a.k.a. Droid 3, βλέπεις να έρχεται κατα Ελλαδίτσα μεριά?

GiannnisKon

Ευχαριστώ για την αμεσότητα της απάντησης!!!! Ειχα μια ελπίδα… win some loose some.

Techfan

Tech fans όπως και να χει, εννοούσα την αγορά της κίνας.

Δεν είμαι κάτω των 18 για να με προσβάλετε έτσι, οπότε κρατήστε την ουσία. Οι γνώσεις μου δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα της τεχνολογίας… Επειδή δεν με ξέρετε προσωπικά, καλύτερα να είστε ευγενικοί. Επικρίνω και κατακρίνω είναι δυο τελείως διαφορετικές έννοιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.