Motorola One Action: Θα έχει 6,3 ίντσες οθόνη, 4GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Motorola One Action, Motorola One Action: Θα έχει 6,3 ίντσες οθόνη, 4GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Το Motorola One Action είναι ένα επερχόμενο smartphone, του οποίου τα χαρακτηριστικά και τα renders είχαν διαρρεύσει τον Ιούνιο. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για τη συσκευή, ούτε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, το smartphone εμφανίστηκε στον ιστότοπο του Android Enterprise, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Γενικότερα η καταχώριση του Android Enterprise δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά επιβεβαιώνει κάποια από τα χαρακτηριστικά που είχαν διαρρεύσει τον Ιούνιο.

Motorola One Action, Motorola One Action: Θα έχει 6,3 ίντσες οθόνη, 4GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Το Motorola One Action θα έχει 6,3 ιντσών οθόνη με pinch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Επίσης, το smartphone θα διαθέτει 4GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό, θα τρέχει το Android 9 Pie, και θα έχει NFC και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Εκτός από τις πληροφορίες, στην καταχώρηση υπάρχει και μία εικόνα. Σύμφωνα με την εικόνα αυτή το Motorola One Action θα έχει αναλογία οθόνης 21:9, μέτρια bezels, και chin. Στα αριστερά βλέπουμε τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής.

Αν και δεν υπάρχει εικόνα που να δείχνει το πίσω μέρος του Motorola One Action, σύμφωνα με τα leaks το τηλέφωνο θα έχει τριπλή πίσω κάμερα. Επιπλέον, το smartphone θα έχει τον Exynos 9609, 3.500mAh μπαταρία και 12,6MP κύρια πίσω κάμερα.

Επίσης, οι φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρχει μία μικρή και μία μεγάλη έκδοση. Η μεγάλη, μάλλον θα είναι αυτή της καταχώρησης, και θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα, ενώ θα ονομάζεται Motorola One Action Pro. Ενώ η μικρή θα έχει τριπλή πίσω κάμερα, 3GB μνήμη RAM και 32GB χώρο αποθήκευσης.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.