Motorola One Fusion+: Έρχεται τον Ιούνιο με Snapdragon 730 και μπαταρία 5.000mAh

Motorola One Fusion+, Motorola One Fusion+: Έρχεται τον Ιούνιο με Snapdragon 730 και μπαταρία 5.000mAh

Τα Motorola One Fusion και Motorola One Fusion+ είναι δύο smartphones που εντοπίστηκαν πρώτη φορά τον Απρίλιο από τον Evan Blass, o οποίος είχε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Τώρα, διέρρευσαν αρκετά στοιχεία για το One Fusion+. Το XDA Developers εντόπισε το smartphone στη YouTube Device Report Page, και η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι το έξυπνο τηλέφωνο θα έχει οθόνη 6,5 ιντσών με ανάλυση FHD+. Επίσης, θα διαθέτει τον Snapdragon 730, θα έχει μπαταρία 5.000mAh, και θα τρέχει Android 10.

Motorola One Fusion+, Motorola One Fusion+: Έρχεται τον Ιούνιο με Snapdragon 730 και μπαταρία 5.000mAh

Σύμφωνα με το XDA Developers, το Motorola One Fusion+ έχει αριθμό μοντέλου XT2067-1 και XT2067-2. Αυτές είναι δύο εκδόσεις του smartphone οι οποίες έχουν λάβει πιστοποίηση από το FCC και θα έχουν τα χρώματα “Cloud” και “Sugarfrost”.

Η πραγματική διαγώνιος της οθόνη είναι 6,53 ίντσες, οι δύο εκδόσεις θα έχουν 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο, και η κύρια κάμερα του smartphone θα έχει τον Samsung GW1 64MP.

Στην καταχώρηση υπάρχει μία φωτογραφία που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του smartphone. Tο Motorola One Fusion+ θα έχει την κύρια κάμερα πάνω αριστερά και ακριβώς από κάτω κάθετο module. Επίσης, στην πλάτη θα έχει κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων με το σήμα της εταιρείας σχεδιασμένο πάνω.

Το smartphone έχει επίπεδη οθόνη με μέτρια bezels και chin. Το One Fusion+ θα έχει pop-up selfie κάμερα. Στο κάτω μέρος βλέπουμε τη USB type-C, κλασική θύρα ακουστικών, τη γρίλια του ηχείου, και το μικρόφωνο. Τέλος στη δεξιά μεριά υπάρχουν τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίηση της συσκευής, ενώ βλέπουμε ένα ακόμα κουμπί που δεν γνωρίζουμε τι κάνει.

Διαθεσιμότητα

Το Motorola One Fusion+ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ασία, στη Δυτική Ευρώπη, στην Ινδία, στη Λατινική Αμερική, και στη Μέση Ανατολή. Ως πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας έχει αναφερθεί ο Ιούνιος, κάτι που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Evan Blass.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.