Smartphones

Motorola One Power με διπλή κάμερα, λεπτά bezel, notch και Android One

Η Motorola ετοιμάζεται να παρουσίασει ένα νέο smartphone το οποίο προσπαθεί να μοιάσει στο iPhone X. Το Motorola One Power είναι η δεύτερη συσκευή της εταιρείας, μετά το Moto X4, που θα είναι μέρος του προγράμματος Android One και θα λαμβάνει γρήγορα τις όποιες αναβαθμίσεις από τη Google.

Το Motorola One Power μοιάζει τόσο πολύ με το iPhone X μιας και εκτός των ελάχιστων bezel στην οθόνη, διαθέτει notch στην οθόνη του που είναι σχεδόν ίδιου μεγέθους με αυτό της Apple αλλά και διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη τοποθετημένη πάνω αριστερά στην πίσω πλευρά της συσκευής.

Αυτό που επίσης δεν είναι ξεκάθαρο είναι το που θα βρίσκεται ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μιας και δεν αποκλείεται η συσκευή να ξεκλειδώνει μέσω της ανάγνωσης προσώπου ή μέσω κάποιου fingerprint scanner ενσωματωμένο στην οθόνη του. Δεν αποκλείεται βέβαια η συσκευή να διαθέτει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος όπου το χαρακτηριστικό “M” της Motorola είναι τοποθετημένο μέσα σε οπή, κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί όταν ανακοινωθεί και επίσημα το συγκεκριμένο smartphone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιουνίου 2018 18:50

Σχόλια

  • Essensial κλονους Γιατί και το IPhone κλονος είναι. Βέβαια θα μου πεις ποιος το έκανε μόδα.

  • Πλέον η προσπάθεια της απαξίωσης μιας διαφορετικής συσκευής όπως είναι της Apple με το Χ και το notch είναι τραγική ... ξεκίνησε σαν μοναδική και θα καταντήσει το ένα στα 2 smartphone με notch ... απογοήτευση !

  • @VasiliS9plus
    Ξέρεις την σημασία της λέξης * γραφικός ;
    Όπου άρθρο iPhone X και notch... υπάρχει και το δικό σου σχόλιο για το essential τον πρωτοπόρο στα smartphone ... υποκλίνομαι !

  • ναι το σαπακι essential ολοι αντιγραφουν που δε πουλησε ουτε τσάμπα που το διναν στο τριμηνο κ με δωρεάν τη καμερα 360 αν θυμαστε

    το essential που ο rubin στελνει mail στους υπαλλήλους του οτι ψαχνει να πουλησει την εταιρεία του

  • @VasiliS9plus

    Φίλε πες μου αντικειμενικά τωρα .. Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία σου μοιάζει με το essential;;;

  • Μην περιμενετε τρελα πραγματα απο την motorola οταν απο πισω ειναι η lenovo!

  • Καλά που πήρα το Oneplus 5T και δεν έμπλεξα με το σεμεδάκι. Όλα τα τηλέφωνα του 18 είναι ίδια. Τραγικό...

  • @Chris_BMW:
    Πως δεν μοιάζει με το Essential; Αφου από κάτω έχει bezel! Είχε το iPhone X bezel από κάτω;;;
    ...

  • Ποιο essential που βρήκατε μια καραμέλα. Στο essential είναι μια στρογγυλή οπή στην πάνω οθόνη. Εδώ όλοι αντιγράφουν το στενόμακρο notch του x.

  • @nikosAr μήκος με μπερδεύεις με άλλον. Πρώτη φορά γράφω για το Essensial phone. Εγώ συνήθως "βρίζω" στα άρθρα για το OP. Την Apple την σέβομαι σαν εταιρεία.

  • Το Χ είναι beta συσκευή. Η Motorola περίμενε και υλοποίησε καλύτερα το σεμεδάκι και την 2πλή κάμερα. Μαγική τεχνολογία, που θα μας οδηγήσει στον εποικισμό του Άρη.

  • @VasiliS9plus++
    Συγνώμη φίλε .... σε μπέρδεψα με τον Edge, όπως είπε ο φίλος @Vendetta που είναι ποιο παρατηρητικός από εμένα ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.