Motorola One: Σε προσφορά με τιμή 199 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Motorola Pulse Escape

Motorola One, Motorola One: Σε προσφορά με τιμή 199 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Motorola Pulse Escape

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά τρέχει αυτές τις μέρες στις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών της χώρας μας με το Motorola One να διατίθεται με τιμή 199 ευρώ και μαζί δώρα τα ασύρματα ακουστικά Motorola Pulse Escape με ήχο HD, λετουργία απομόνωσης εξωτερικών θορύβων και μπαταρία με διάρκεια έως και 10 ώρες αναπαραγωγής μουσικής.

Το Motorola One έχει οθόνη τεχνολογίας LCD στις 5.9 ίντσες με ανάλυση HD+ 1520×720 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 625, μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών micro SD. Η κύρια διπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής είναι τοποθετημένη σε κάθετη διάταξη και έχει φακούς των 13MP και 2MP, με διάφραγμα f/2.0 και f/2.4 αντίστοιχα, ενώ η selfie κάμερα διαθέτει φακό των 8MP με διάφραγμα f/2.2.

Motorola One, Motorola One: Σε προσφορά με τιμή 199 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Motorola Pulse Escape

Η κύρια κάμερα μπορεί να ενεργοποιηθεί όχι μόνο με την εφαρμογή της κάμερας αλλά με διπλό κούνημα της συσκευής αριστερά-δεξιά, ενώ με ένα δεύτερο, ενώ χρησιμοποιούμε την κύρια κάμερα, ενεργοποιείται η selfie, ενώ με ένα ακόμα κούνημα της συσκευής πάνω-κάτω έχουμε την ενεργοποίηση του φακού.

Η μπαταρία του Motorola One έχει χωρητικότητα 3000 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Motorola TurboPower charging η οποία δίνει χρήση της συσκευής για έξι ώρες με 20 λεπτά φόρτισης. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει θύρα χρήσης ακουστικών 3.5mm, ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και είναι μέρος του προγράμματος Android One που εξασφαλίζει γρήγορες αναβαθμίσεις.

Motorola One, Motorola One: Σε προσφορά με τιμή 199 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Motorola Pulse Escape

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.