Motorola One Zoom: Θα έχει 48MP τετραπλή κάμερα με dual OIS και SD 675

Motorola One Zoom, Motorola One Zoom: Θα έχει 48MP τετραπλή κάμερα με dual OIS και SD 675

Η Motorola ετοιμάζει το επερχόμενο flagship smartphone της που θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες και θα ονομάζεται Motorola One Zoom. Μέχρι τώρα έχουν διαρρεύσει χαρακτηριστικά της συσκευής και renders που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό.

Τώρα, εμφανίστηκαν online μερικές ακόμη πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώνουν μερικά από τα χαρακτηριστικά και αποκαλύπτουν κάποιες βασικές νέες πληροφορίες.

Ο γνωστός leakster Roland Quandt αποκάλυψε μερικά νέα renders του Motorola One Zoom και σημείωσε ότι η συσκευή δεν θα ανήκει στο πρόγραμμα Android One. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τον ίδιο το smartphone θα έχει ενσωματωμένη την Amazon Alexa.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες πληροφορίες και τα renders. Στη μπροστινή πλευρά το Motorola One Zoom έχει λεπτά πλευρικά bezels, chin και waterdrop notch στο οποίο φιλοξενείται η selfie κάμερα.

Motorola One Zoom, Motorola One Zoom: Θα έχει 48MP τετραπλή κάμερα με dual OIS και SD 675

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η πίσω πλευρά του smartphone, όπου υπάρχουν οι τέσσερις κάμερες τοποθετημένες στο κέντρο σε ένα παραλληλόγραμμο module. Κάτω από τις κάμερες βλέπουμε το logo της Motorola, το οποίο σύμφωνα με τον Roland φωτίζει.

Motorola One Zoom, Motorola One Zoom: Θα έχει 48MP τετραπλή κάμερα με dual OIS και SD 675

Ο leakster αναφέρει ότι στο module υπάρχει τετραπλή 48MP κάμερα με dual OIS. Στο εσωτερικό του Motorola One Zoom θα υπάρχει ο Snapdragon 675, 4GB μνήμη RAM και 128GB UFS επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα κυκλοφορήσουν άλλες εκδόσεις αλλά η συγκεκριμένη θα κοστίζει €399.

Επιπλέον, ο Roland Quandt δημοσίευσε renders της συσκευής σε μοβ χρώμα. Ωστόσο, σύμφωνα με προηγούμενα leaks το smartphone θα κυκλοφορήσει σε μπλε και καφέ, οπότε ίσως να υπάρχουν τρεις αποχρώσεις.

Motorola One Zoom, Motorola One Zoom: Θα έχει 48MP τετραπλή κάμερα με dual OIS και SD 675

Τέλος, στα renders φαίνεται ότι το Motorola One Zoom θα έχει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές της Amazon, όπως το Amazon Music, Amazon Photos, και το Audible. Όπως και να έχει, υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου και περιμένουμε η εταιρεία να ανακοινώσει το smartphone στην IFA 2019, στο Βερολίνο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΕΛΜΑ ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ

Καλημέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω αυτή η Motorola που είναι εδώ πέρα ποσο ευρώ είναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,

Smartphones Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Επίσημο με τσιπ SD 7 Gen 3 και φόρτιση 125W

Η Motorola παρουσίασε επίσημα το Edge 50 Pro σε εκδήλωση στην Ινδία, με το δυνατό mid-range να έρχεται με chipset Snapdragon 7 Gen 3.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.