Motorola Razr 2: Θα έρθει με Snapdragon 765, μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερες κάμερες

, Motorola Razr 2: Θα έρθει με Snapdragon 765, μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερες κάμερες

Το Motorola Razr ήταν μάλλον μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του 2020, όχι μόνο σε πωλήσεις αλλά και σε κριτικές. Το hype γύρω από τη συσκευή ήταν τόσο μεγάλο, αλλά τα μέτρια specs, τα προβλήματα και η αυξημένη τιμή ήταν αυτά που οδήγησαν σε χαμηλές πωλήσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα γενιά Razr έρχονται από τους XDA-Developers. Το Motorola Razr Gen 2, με την κωδική ονομασία “Smith” και ονομασία μοντέλου XT2071-4, θα έρθει με αρκετές αναβαθμίσεις σε σχέση με την πρώτη γενιά. Στην καρδιά της συσκευής θα βρίσκεται ο Snapdragon 765 συνοδευόμενος από 8GB RAM, σε αντίθεση με τον Snapdragon 710 και τα 6GB RAM του τωρινού μοντέλου.

Ο χώρος του Razr 2 θα είναι διπλάσιος από το αρχικό μοντέλο, με τη συσκευή να προσφέρει πλέον 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία επίσης βελτιώνεται, φτάνοντας στα 2.845mAh, ενώ και οι κάμερες θα ανανεωθούν, με 20MP μπροστινή κάμερα και 48MP κύρια κάμερα (ISOCELL Bright GM1 sensor), τομείς δηλαδή που το Razr έπασχε αρκετά.

Η οθόνη της συσκευής φαίνεται να μένει η ίδια, στις 6.20 ίντσες τεχνολογίας pOLED και ανάλυσης 2142×876 pixel, ενώ η εξωτερική οθόνη θα είναι 2.69 ιντσών τεχνολογίας gOLED και ανάλυσης 800×600 pixel. Το clamshell θα έχει ενσωματωμένο το X52 modem της Qualcomm, ώστε να προσφέρει υποστήριξη δικτύων 5G, χωρίς όμως υποστήριξη mmWave.

Το Razr 2 θα τρέχει Android 10 με τις προσθήκες της Motorola, κάτι αναμενόμενο. Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι δεν πρόκειται για flagship και ότι για άλλη γενιά η συσκευή θα είναι υποδεέστερη από το αντίστοιχο Galaxy Z Flip. Ίσως με μία πιο επιθετική πολιτική η Motorola καταφέρει να κερδίσει το αγοραστικό κοινό, αλλιώς ίσως μιλάμε για δεύτερη συνεχόμενη αποτυχημένη προσπάθεια.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.