Motorola RAZR 2019: Εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστηΗ στιγμή της αλήθειας πλησιάζει για το Motorola RAZR 2019. Ωστόσο, μέχρι να μάθουμε αν όντως τα όχι και τόσο ικανοποιητικά specs ισχύουν αρκούμαστε στα leaks που κυκλοφορούν. Αυτή τη φορά διέρρευσε φωτογραφία του foldable smartphone στα χέρια χρήστη.

Τι αποκαλύπτει η φωτογραφία

Τα τελευταία leaks αποκάλυψαν τα πάντα σχετικά με τον σχεδιασμό του Motorola RAZR 2019. Πρώτα είχαμε κάποιες εμπορικές φωτογραφίες, που δεν μας έδειχναν και πολλά, και στη συνέχεια εμφανίστηκε μία σειρά από renders υψηλής ανάλυσης που αποκαλύπτει κάθε πτυχή του foldable smartphone. Τώρα, ένας χρήστης του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει το Moto RAZR 2019 στα χέρια κάποιου.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το χαρακτηριστικό chin πάνω στο οποίο υπάρχει ένα κουμπί που ενσωματώνει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ή είναι απλά το fingerprint scanner που θα διαθέτει το foldable smartphone.

Επιπλέον, για πρώτη φορά βλέπουμε το κάτω μέρος του Motorola RAZR 2019, στο οποίο υπάρχει η γρίλια του ηχείου στα δεξιά και στο κέντρο η θύρα USB type-C. Κατά τα άλλα, η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει κάτι ιδιαίτερο, πέρα από ένα βαθούλωμα στο πάνω μέρος της οθόνης.

Χαρακτηριστικά

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για τα χαρακτηριστικά του Motorola RAZR 2019. Όσες φήμες κυκλοφορούν δείχνουν ότι το foldable smartphone θα υστερεί κατά πολύ σε σύγκριση με το Samsung Galaxy Fold και το Huawei Mate X.

Περιμένουμε η εσωτερική οθόνη του Moto RAZR 2019 να είναι 6,2 ίντσες με OLED πάνελ και ανάλυση 876×2.142 pixels, και η εξωτερική να έχει ανάλυση 600×800 pixels. Κατά πάσα πιθανότητα, η κύρια οθόνη θα υποστηρίζει HDR10+ και το notch θα φιλοξενεί κάποιους αισθητήρες και το μικρόφωνο.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

Στο εσωτερικό του Motorola RAZR 2019 αναμένεται να υπάρχει ο Snapdragon 710 τον οποίο θα συνοδεύουν 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB μη επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης. Ωστόσο, περιμένουμε να κυκλοφορήσει και ειδική έκδοση, με πιο ισχυρό επεξεργαστή, περισσότερη RAM και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Σε επίπεδο καμερών, το RAZR 2019 θα έχει μόνο μία κύρια κάμερα και μία selfie. Τα χαρακτηριστικά των καμερών παραμένουν άγνωστα, ενώ δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου φήμες για αυτό το στοιχείο του foldable smartphone.

Τέλος, το Moto RAZR 2019 θα έχει μπαταρία 2.730mAh με υποστήριξη TurboPower γρήγορης φόρτισης 27W και θα τρέχει Android 9 Pie.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Motorola RAZR 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο, και να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο. Τέλος, η τιμή του περιμένουμε να κυμαίνεται περίπου στα 1.500 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,

Smartphones Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Επίσημο με τσιπ SD 7 Gen 3 και φόρτιση 125W

Η Motorola παρουσίασε επίσημα το Edge 50 Pro σε εκδήλωση στην Ινδία, με το δυνατό mid-range να έρχεται με chipset Snapdragon 7 Gen 3.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.