Smartphones

Θα επανακυκλοφορήσει η σειρά Motorola RAZR;

Η σειρά RAZR της Motorola ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες οικογένειες κινητών τηλεφώνων της ιστορίας και η πιο επιτυχημένη στην flip κατηγορία. Οι RAZR συσκευές όμως ανήκουν στο παρελθόν εδώ και αρκετά χρόνια. Μήπως αυτό θα αλλάξει σύντομα;

Κατά την διάρκεια του MWC 2018, ο CEO της Lenovo (που πλέον είναι ένα με την Motorola) Yang Yuanqing ρωτήθηκε για την πιθανότητα επιστροφής του θρυλικού RAZR brand, σε μια περίοδο που η Nokia επανακυκλοφορεί αρκετά κινητά του παρελθόντος όπως τα 3310 και 8110. Η απάντηση του ίδιου ήταν αρκετά αισιόδοξη, τονίζοντας πως μια ενδεχόμενη δεύτερη είσοδος της RAZR οικογένειας στην αγορά θα “αναπτυχθεί… πολύ σύντομα”. Αυτό σημαίνει πως στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να γίνουμε μάρτυρες της αναβίωσης των πιο επιτυχημένων flip phones που κυκλοφόρησαν ποτέ. Τα RAZR κινητά αγαπήθηκαν όσο λίγα και στο μέλλον ίσως κερδίσουν ακόμα μια φορά τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Βέβαια, το πότε θα μπορούσε να επανεμφανιστεί ένα κινητό της σειράς είναι άγνωστο. Μπορεί να μην γίνει ποτέ. Οι δηλώσεις του Yuanging όμως μαρτυρούν πως, αργά ή γρήγορα, οι Lenovo και Motorola θα προχωρήσουν στην ανακοίνωση μιας νέας RAZR πρότασης. Φυσικά, εκείνη δεν θα αποσκοπεί στην αντικατάσταση του βασικού καθημερινού smartphone. Περισσότερο θα παίξει τον ρόλο του “back-up phone”, ενός δεύτερου κινητού για έκτακτη ανάγκη ή για απλές, βασικές, καθημερινές λειτουργίες. Ελπίζουμε πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα δούμε την ανακοίνωση ενός σύγχρονου RAZR flip κινητού και πιστεύουμε πως εκείνο θα έχει την ίδια υποδοχή με τα ανανεωμένα 3310 / 8110.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.