Motorola RAZR XT910, Κοφτερό μαχαίρι vs. Kevlar

Κακοκαιρία έχουμε έξω και ο georgethess75, φίλος του Techblog φαίνεται ότι κλεισμένος στο σπίτι αποφάσισε να ασχοληθεί λίγο πιο “έντονα” με το νέο του κινητό Motorola RAZR. Το πρωί σήμερα, ανήμερα Χριστουγέννων μου έστειλε ένα email αναφέροντας “τελικά το Kevlar του RAZR δεν είναι και τόσο ανθεκτικό”, του ζήτησα να μου εξηγήσει τι εννοούσε και μου απάντησε με ντοκουμέντα!

“Ορίστε… λοιπόν έπαθε ζημιά αρκετή αλλά του το έκανα με όλη μου τη δύναμη και ένα τεράστιο κοφτερό μαχαίρι!! Η οθονη ΔΕΝ παθαινει οντως τιποτα, δοκιμασα με τα παντα εκτος φυσικα να την σπασω διοτι ενταξει 599ευρώ εδωσα και μαλιστα cash 🙂 Κατα τα αλλα ειναι το καλυτερο μηχανακι που ειχα ποτε, οπως ξερεις εχω αγορασει ολα τα κορυφαια, εκτος Nexus PRIME.”

Επεξεργάστηκε την 3 Ιανουαρίου 2012 20:17

Σχόλια

  • To kevlar αν δεν κανω λαθος φημιζεται για την ανθεκτικοτητα του. Αυτο σημαινει οτι δεν θα ραγισει ή οτι δεν θα σπασει. Εαν θα γινουν σημαδια απο τις αποπειρες να το σπασεις ή απο ατυχηματα νομιζω δεν εχει να κανει με την ανθεκτικοτητα του. Ανθεκτικο δεν σημαινει αχαρακτο....

  • Δεν την πάλευε, καθόλου όμως, ο τύπος!
    Μάλλον δεν του είπε κανείς ότι η ουσία στο κέβλαρ δεν είναι η αντιχαρακτική του ιδιότητα αλλά η αντοχή του! Ειδικά δε όταν έρχεται αντιμέτωπο με μαχαίρι που το χτυπάς πάνω του με όλη σου την δύναμη.

  • Παιδιά, μην τον φάμε τον άνθρωπο! Περισσότερο για χαβαλέ δημοσίευσα τις φωτογραφίες και την περιπέτειά του. Γιορτές έχουμε, είναι έτσι ένα πιο χαβαλεδιάρικο θέμα! :)

  • Κώστα αυτό πια είναι ημιμάθεια και κάτι "άλλο", δεν το λες περιπέτεια.
    Περιπέτεια θα ήταν καθώς, εάν έκανε π.χ. αναρρίχηση, έπεφτε και το κινητό που το είχε σε κάποια τσέπη τον γλύτωνε από ένα πολύ κοφτερό βράχο!!!
    (φοβερή διαφήμιση θα ήταν αυτή :-D)

    Πέρα από αυτά, Καλές γιορτές σε όλους σας, καλά Χριστούγεννα και εις άλλα με υγεία πάνω από όλα!

  • ΤΟ kevlar ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ αλεξιθραυστη προστασια απο θραυσματα και αλλα πολλα που χρησιμοποιουμε στον στρατο.Η motorola ειναι μια εταιρεια απο τον χορο αυτον.
    Αφου ειχε το παλικαρι τα @@@@@ να το κανει μπραβο...

  • Το Kevlar σαν υλικό έχει την ιδιότητα να απορροφά δονήσεις και να παραμορφώνεται για να Μέιν περνά σφαίρες η κάτι διεισδυτικό. Επίσης το Kevlar αν είσαι κατασκευαστής μπορείς να αποφασίσεις πόσο σκληρό η μαλακό θα είναι και επειδή είναι και πανάκριβο προφανώς δεν διάλεξαν και το πιο ακριβό-σκληρό Kevlar .

  • Το κράτησα προχθές σε ένα κατάστημα wind, ελαφρύ και ποιοτικό κινητό αλλά με χαλάει ο flash player του browser του,gs2 roulez. Αντέχει και στην υγρασία αν δεν κάνω μέσω νανοτεχνολογιας

  • Άλλοι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν ότι μπορούν να αγοράσουν μέρες γιορτινές έστω για την πάρτυ τους ένα ακριβό κινητό κ άλλοι κάνουν χαβαλέ...μάλιστα...καλές γιορτές να χουμε...

  • Παιδια χρονια πολλα σε ολους και οτι επιθυμειτε,και giorgos v σου ευχομαι με το νεο ετος να βρεις επειγοντως ενα χομπυ!!!πλακιτσα ;)

  • Φιλε μου Γιωργο ωραιο το τεστακι αλλα επειδη το εχω δουλεψει μου φανηκε αργο και laggy στο ιντερνετ και τρωει κολληματακια γενικως οταν δουλευει σωστα ειναι σχεδον το ιδιο γρηγορο με το gs2 αλλα ποτε γρηγοροτερο η συνολικη αισθηση που μου αφησε ειναι καλο hardware κακο software σχεδον παραδοση στα motorola

  • το ατού του είναι ότι είναι επικαλυμμένο με μια ουσία πω απωθεί το νερό .. και το καθιστά σχεδόν "αδιάβροχο"...

  • Το Razr το κρατησα 2 μερες φιλε μου το GS2 το εχω απο το καλοκαιρι stock με το τελευταιο του update εχει κολησει δυο φορες μεσα σε 5 μηνες κι αυτο στις αρχες πριν παρει update και γενικα απο οποιον γνωστο μου το εχει δεν ακουω παραπονα ενω για το motorola ξερω πολυ κοσμο που το εχει μετανιωσει απο την πρωτη εβδομαδα. Οπως ειπα και πριν το hardware υποσχεται πολλα αλλα τελικα δεν τα πραγματοποιει οσο για την ταχυτητα υπαρχουν βιντεακια στο youtube που τα δειχνουν διπλα διπλα και φαινονται πολλα εκει Φιλικα

  • Φιλε Γιωργο δες ποσο πιο γρηγορα bootαρει ποσο γρηγοροτερα ανοιγει τις πιο πολλες σελιδες και ποσο πιο smooth ειναι στο scroll και στο zoom το S2 επρεπε να το κανεις ενα update πριν το αλλαξεις ;-)))))
    https://youtu.be/ds_8Ejjb6EA

  • @Giorgos V: Κατ' αρχάς καλορίζικο! Θέλω να σε ρωτήσω άν η συσκευή απευθύνεται σε hardcore χρήστες γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία συσκευή η οποία να μην τρώει το παραμικρό σκάλωμα!

  • Giorgos
    Το κινητό το gs2 το έχει ο αδελφός μου και σε πληροφορώ το παρακολουθώ κάθε μέρα δεν έχει πάθη τίποτα ούτε κώλυμα .

    Και δεύτερον μην συγκρίνουμε το gs2 είναι κορυφή και πιστεψεμε το razr λόγο επαγγέλματος πέρασε πολλαίς φορές από τα χέρια μου.

  • Αφού είχες το κουράγιο και το έκανες για να δεις αν αντέχει,μπράβο σου..... εγώ δεν το έκανα με την καμία....!!!

  • Καλώς τον και από εδώ !! Ήμουν σίγουρος ότι εσύ είσαι ο "ένοχος".
    Λοιπόν, καταρχήν παιδιά η συσκευή έχει χαμηλό σάρ, δεν ξέρω που βρήκατε αντίθετες πληροφορίες, αλλά στο site της μοτορόλα αναφέρται σαρ 0.56 για το κεφάλι και 0.36 για το σώμα (αν δεν κάνω λάθος).

    Δεύτερον η συσκευή έχει πολύ καλή ποιότητα, έχει design και έχει στύλ. Μην κάνετε συγκρίσεις με sgs2, γιατί το μοτορόλα έχει τελείως άλλο (Premium και avangarde) χαρακτήρα.

    Τρίτον, το sw του sgs2 λογικό είναι να έχει ωριμάσει περισσότερο, ύστερα από τόσους μήνες στην αγορά. Όμως παράπονα για υπερθέρμανση, ρόζ φωτογραφιες και αν-ομοιόμορφο φωτισμό (σακιές) στην οθόνη υπήρχαν , ίσως υπάρχουν ακόμη.

    2-3 εφαρμογές της μοτορόλα δεν είναι καλές και πρέπει να αντικατασταθούν παό αντίστοιχες στο μάρκετ, κατά τα άλλα η συσκευή είναι πολύ δυνατή και λειτουργεί ομαλά και χωρίς προβλήματα.

  • Και η Καμερα πηρε update προσφατα μεσω του samsung apps δυστυχως δεν ειμαι θεσ/νικη να σου εδειχνα ποσο εχει βελτιωθει το sgs2 και ποσο ανωτερο ειναι απο τον ανταγωνισμο

  • Και το καινουριο νεξους ειναι κινηταρα. Αλλα εχει 2-3 ενοχλητικα, οπως ελλειψη καρτας μνημης και καμερα στα 5 ( μονο) mpxls.
    Επισης ακολουθει την κατασκευαστικη λογικη του sgs...πλαστικο κλπ.

    Προσωπικα δεν μου αρεσει, εσωτερικα ομως ειναι κορυφαιο.

  • Βασικα το θεματακι με το ΜΟΤΟ ειναι η μπαταρια που δεν βγαινει η microSIM το κακο πιασιμο ο παλιος πια GPU VR540 ιδιος με το SGS1 το 3g στα 14.4 mbps σε αντιθεση με τα 21 του GS2 ο κατωτερος επεξεργαστης και το οχι και τοσο καλο σε σχεση με το GS2 touch sensitivity λογω της δουλειας μου εχω αλλαξει αμετρητες συσκευες και πεφτουν στα χερια μου πολλες ακομη και οι συγκρισεις που κανω ειναι αμεσες σαφως και υπερεχει σε απτη ποιοτητα το ΜΟΤΟ αλλα ως εκει η εμπειρια χρησης ειναι κατωτερη και απο Sensation που εχει πολλα θεματα με stock rom .

  • Φιλε Giorgo δεν σου παω κοντρα ουτε προσπαθω να σε πεισω να αλλαξεις τηλεφωνο απλα επειδη δεν ειναι εμπορικο σαν τηλεφωνο και δεν υπαρχουν πολλες προσωπικες αποψεις χρηστων γραφω την δικη μου εμπειρια για να βοηθησω καποιους οι οποιοι ψαχνουν να το αγορασουν στο forum θα δεις μερικους που σκοτωθηκαν να το πουλησουν ακομη δεν το πηραν και ζητουν ανταλλαγη με GS2 τυχαιο? Δεν νομιζω

  • Με update στην τελευταια ΚΙ3 η μπαταρια κραταει 2,5 .μερες με τρελη χρηση και δεν σκαλωνει πουθενα σε αντιθεση με το battery drain και τα κολληματα του ΜΟΤΟ που ταλαιπωρουν τους χρηστες του διαβασε στο xda forum και θα δεις.

  • Το razr ειναι 4g, ας ξεκιμησουμε απο εκει. Το sgs2 ειναι 3g. Μονο.

    Η micro sim γιατι ειναι θεμα? δεν καταλαβαινω.
    Το πιασιμο του κινητου επισης, ποιο ειναι το θεμα? ναι ειναι πολυ πλατυ. Αλλα μηπως το sgs2 ειναι μινιατουρα?

    Για την ευαισθησια της οθονης, δεν εχω να πω τιποτα το αρνητικο. Ως πρωην χρηστης iphone4 δεν βλεπω καμια διαφορα.

    Τα υπολοιπα ειναι ψυλοι στα αχυρα... οι επιδοσεις κρυβονται στο λογισμικο και οχι στην 540 cpu ή στον 4430.

    Το λογισμικο του razr ειναι ακομη στην πρωτη του εκδοση. Πως το συγκρινεις με το sgs2;
    Τουλαχιστον το μοτο δεν εχει τα προβληματα που ειχε το sgs2 στις πρωτες του εκδοσεις λογισμικου.

    Λοιπον, και απο τα δικα μου χερια εχουν περασει πολλα και διαφορα και απο τα χερια του Γιωργου. Ο καθενας κρινει οπως νομιζει....

  • Η microSIM δημιουργει μια ασυμβατοτητα σε μια κατασταση αναγκης χρησης σε αλλη συσκευη οσο για το πιασιμο απλα ειναι πολυ πλατυ για το παχος του με εντονες ακμες και ειναι μεγαλυτερο απο το GS2 δεν εχει κακο touch απλα το 10point του GS2 εχει αλλη ευαισθησια και ακριβεια και οσο για το hardware φυσικα και παιζει τεραστιο ρολο σε συνδυασμο με το software οσο για τη συγκριση δεν την ξεκινησα εγω αλλωστε το GS2 ειναι σημειο αναφορας στα Android smartphone και θεωρειτε κορυφαιο ανεξαρτητως λογισμικου και θα συνεχισει ετσι εως την παρουσιαση του GS3

  • Ελαχιστα δεν μπορω να εκφερω αποψη το μονο που με ξενισε ηταν οι διαφορες στο λογισμικο οι οποιες ειναι θεμα συνηθειας εχει θεμα με τη μπαταρια που θα λυθει με update κατα τα αλλα δεν ξερω δεν δοκιμασα καμερες κτλ

  • ΘΕΟΣ!
    ΘΕΟΣ!
    ΚΑΙ Μ @ΡΧΙΔΙ@!!
    η αλήθεια είναι ότι τρελάθηκα όταν το είδα,αλλά ομολογώ πως πέθανα και στα γέλια!
    απο επιδόσεις δεν ξέρω πόσο γ@μάτο είναι,αλλά απο ποιότητα κατασκευής (αν κρίνω απο όλα τα high end της moto) πρέπει να είναι κορυφη!
    tip: ο επόμενος που θα κάνει κάτι παρόμοιο,να δοκιμάσει και λίγο C4 :p
    χαχαχα
    καλές γιορτές!

  • Επειδη αναφερθηκαν στα σχολια τα 3 κορυφαια κινητα της αγορας κατα τη γνωμη μου (sgs2,razr,nexus) δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση καποιου που θελει αμεσα ενα απο τα 3!πολυ δυσκολη επιλογη,ολα εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.αν καποιος μπορει να περιμενει μερξκους μηνες να βγει μια συσκευη με ολα τα θετικα τους (super amoled hd με rgb matrix,8 mp cam,ποιοτητα υλικων/κατασκευης,sd card slot κλπ κλπ)και κανενα απο τα αρνητικα τους,θα κανει την καλυτερη κινηση.απο την αλλη βεβαια οποιο και να παρει απο τα 3 παλι κατα τη γνωμη μου τα λεφτα του δεν θα τα κλαψει,ειναι super ολα.

  • Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές. Έχω και εγώ γαλαξία s2 και σκέφτομαι να κάνω τη κίνηση για το razr αλλά δεν ξέρω... Κάτι μέσα μου μου λέει ότι θα το μετανιώσω. Από τη μια μου αρέσει πολύ το razr λόγο κατασκευής και ποιότητας υλικών τα οποία λείπουν από το ςamsung, από την άλλη έχω διαβάσει κακές κρητικές σε περιοδικά για την κάμερα τού και τα βίντεο που είδα στο youtube δεν με πολύ πεισανε..! Επίσης το motorola λίγο που το δούλεψα μου φάνηκε αν και πιο λεπτό αισθητά μεγαλύτερο στην παλάμη και δεν ξετρελαθηκα κιόλας με το μενού και την ανταπόκριση τής οθόνης τού..! Ευτυχώς έχω την πολυτέλεια να το πάρω για τεστ drive πριν το αγοράσω.... Εκεί θα δούμε..! Πέρα από αυτό κάτι σχόλια που διάβασα πιο πάνω όπως «το προβληματικό galaxy s2»είναι αστεία...!!! Το galaxy είναι κορυφαία συσκευή παρόλο που έχει κυκλοφορήσει τόσο καιρό πιο πριν...!!! Εγώ σκέφτομαι να το αλλάξω απλά και μόνο για τη διαφορετικότητα τού razr(τα υλικά κατασκευής τού είναι κόλαση) και γιατί είμαι άρρωστος με τα smartphones,για αυτό αλλάζω συχνά συσκευή..!

  • Παιδιά συγνώμη για το οφ τοπικ αλλά θέλω μια βοήθεια θέλω να ακούσω wed radio όχι τους ερτζιανους τους σταθμούς που είναι μόνο στο ίντερνετ αλλά δεν μπορώ υπάρχει κάποιος τρόπος? Συγνώμη και πάλι για το οφ τοπικ

  • Φιλε Γιωργο εχω και εγω το razr και μολις εδωσα ενα galaxys2. Μετα απο χρηση 5 ημερων πιστευω οτι ειναι καλητερο απο το s2.Οσο για την ποιοτητα κατασκευης ειναι μακραν το καλητερο.Παντος εγω τετοιο τεστ δεν κανω.Καλη χρονια σε ολους.

  • Χρωνια πολλα..μια ερωτιση να κανω...πες οτι το κηνιτο ειναι ανθεκτικο γιατι να το δοκιμασισ απο μονος σου να το σακατεψεις προσεχετο και οταν σου πεσει θα δεις την ανθεκτικοτιτα του

  • Παιδια εχω διαβασει οτι η μπαταρια του ειναι μεγαλη απατη!!!
    Βλεπω οτι πεφτει τρελο κραξιμο για τη διαρκεια της!!!

  • Ο/Η Giorgos Vairamidis λέει:
    Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:36
    Λαμπρος : Στο 50% μου γραφει 19 ωρες !! Δηλαδη θα μας τρελανεις ;;;
    Αν βγαλει το GS 2 19 Ωρες με 50% ….Δυσκολα !!
    Χωρις να εχετε ιδεα γραφετε οτι να ναι !
    Σορρυ κιολας . Στειλε μου φωτο να δω μεγαλυτερη αυτονομια του GS 2.

    ???Ρε τι επαθες;Χαλαρωσε...Εγω ειπα τι παιζει...Αν κανεις μια βολτα στα blogs θα καταλαβεις γιατι το ανεφερα.Αλλωστε ψηνομαι να το παρω και ψαχνω να βρω τι γινεται!!
    Ποσο σου κραταει εσενα η μπαταρια φιλε μου;

  • Η δικη μου εμπειρια λεει 20 ωρες με αρκετη χρηση σε 3g. Σε 2g βγαζει λιγες ωρες παραπανω (26-27 ωρες).
    Νομιζω ειναι αρκετα καλα, δεν εχω παραπονο. και το iphone4 τοσο μου κρατουσε, ισως και λιγο λιγοτερο.

  • Λοιπον παιδια απο τη δικη μου εμπειρια με το razr να πω τα βρα εξης:δουλευωντας το κινητο βραδυ και σε συνθηκες σκοτους χωρις να χαμηλωσω την φωτεινοτητα της οθονης δεν ενοχλει ενω το s2 σε στραβωνει.Οσες μερες το εχω δεν κόλλησε ουτε μια φορα ενω το s2 κανα ψηλοκολημα το εκανε.Τωρα να πω και το αλλο οτι οταν το κραταω στο χερι με φτιαχνει με την αισθηση που δινει ενω το s2 πολυ πλαστικοψυρα ρε παιδια.Αυτα τα λιγα που πιστευω εγω.....

  • Γθα μενα παλι ειναι απλα.Το razr ειναι ανθεκτικο ενω το s2 εχει πιο καλο software γιατι...Βαλτε 1080p flash videos στο youtube και θα δειτε οτι το s2 δε καταλαβαινει μια,ενω το razr φτανει μεχρι τα 720p.Αυτο δειχνει οτι με ενα bluetooth mouse και keyboard που υποστιριζει το s2 στην 2.3.4 και ισως το razr υποθετω ναι οπως το atrix,σε μια οθονη το galaxy γινεται πιο πρακτικο και smooth pc εμπειρια για browsing.Ειδικα τα μοτο μου αρεσουν πολυ αλλα το optimization software hardware εινσι πολυ σημαντικο,δειτε τα iphones ;-).(Η δοκιμη του razr εγινε σε καταστημα wind)

  • Το μοτορολα παιζει ΜΕ ΑΝΕΣΗ βιντεο 1080p απο το youtube.
    το εχω κανει πολλες φορες!
    Που τα βρισκετε και τα λετε, δεν μπορω να καταλαβω!!!!

  • καλα και στο 2χ μου ειπανε τα ιδια αλλα τελικα δε παιζει πανω απο 480p,το δικο σου εχει αναβαθμηστει η εχει καμια custom rom γιατι οτι ειδα στη wind σου λεω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.