Motorola smartphone με pop-up selfie κάμερα χωρίς notch έκανε εμφάνιση

motorola pop-up selfie, Motorola smartphone με pop-up selfie κάμερα χωρίς notch έκανε εμφάνιση

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει κάποιο Motorola smartphone με pop-up selfie κάμερα αλλά φωτογραφίες σε fan page της εταιρείας δείχνουν μια συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έρχεται μετά από leak που έδειχνε ένα smartphone χωρίς punch hole ή notch που έκανε την εμφάνισή του τον Αύγουστο.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που δείχνουν το Motorola smartphone με pop-up κάμερα με το notch να απουσιάζει από την οθόνη, έκαναν την εμφάνισή τους σε fan page της Motorola στη Λατινική Αμερική, και αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε θα έχουμε άλλη μια εταιρεία που θα διαθέτει smartphones με αυτόν το σχεδιασμό.

Το smartphone δείχνει να είναι κάποιο prototype της Motorola με full screen οθόνη της οποίας τα bezel φαίνονται λεπτά, αν εξαιρέσουμε το chin στο κάτω μέρος της. Εντύπωση προκαλεί η πλάτη της συσκευής η οποία δεν ξεχωρίζει μόνο για τη διπλή κάμερα αλλά και για το φωτιζόμενο λογότυπο της Motorola.

motorola pop-up selfie, Motorola smartphone με pop-up selfie κάμερα χωρίς notch έκανε εμφάνιση

Δυστυχώς προς το παρόν δεν είναι γνωστή κάποια άλλη λεπτομέρεια αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου smartphonee αλλά και σχετικά με το ποιό μπορεί να είναι το μοντέλο που απεικονίζεται, με τις φήμες να κάνουν λόγο είτε για το διάδοχο του Moto One είτε για κάποιο Moto G smartphone με pop-up selfie κάμερα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.