Smartphones

Motorola: Η λίστα με τα smartphones που θα πάρουν Android Nougat

Πριν από λίγες μέρες η Motorola (η οποία ανήκει πλέον στη Lenovo) επιβεβαίωσε κάποια μοντέλα που θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat. Μεταξύ αυτών ήταν η σειρά Moto Z, τα Moto G4 και Moto G4 Plus.

Η αναβάθμιση σε Android Nougat θα ξεκινήσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο και τα πρώτα που θα πάρουν το update είναι Moto Z και Moto G4.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 11:46

Σχόλια

  • Από την φωτό φαίνεται ότι θα Κολλάει σαν παστέλι το λειτουργικό android Nougat.
    Χαχαχαχαχαχα

  • Και οι κάτοχοι των moto g3 το οποίο βγήκε πριν από περίπου 12 μήνες τι θα παρουν;;;;;;; Δλδ τα moto g4 του χρόνου δεν θα παρουν το android 8. Ούτε το moto g3 turbo edition;;;; Αυτό ήταν όλο;;;;; Μία αναβάθμιση;;;; Καληνύχτα motorola , καλημέρα xiaomi

  • Ρε εχετε φαει μαυρο απο καιρο και τωρα θα φατε και μαυρη πέτρα ακοτ να διες moto g 3rd και δε θα πάρει. Σημερα μπαινει για πουλημα παρατω το android και γινομαι μοβορος μηλαρακιας . Νομίζετε οτι και τα pixel θα παίρνουν αναβαθμισεις μετα απο 2 χρόνια τιποτα και οταν τις παιρνουν θα τρομαζουν να τη παρουν βδομαδες θα κανουν ουυυυυ.

  • Ρώτησαν την Μοτορολα στο Twitter εάν το Moto g3 θα πάρει την αναβάθμιση και μου απάντησαν αυτό: We'll share upgrade plans and more specific timing later It'll be posted on our software upgrade page. -Marvin
    Δηλαδή θα πάρει το update απλώς πιο αργά από τις υπόλοιπες συσκευές?

  • Έτσι... Γιατί μας τα είχαν κάνει ΤΟΣΑ με τα Moto G!!!! Πάρτε τώρα και το άκυρο στα updates και άντε γεια!! Κακά τα ψέματα, μόνο η Apple δίνει updates για τέσσερα χρόνια και αυτό φυσικά με το ανάλογο κόστος. Τουλάχιστον τα Moto G 3d gen ήταν φτηνή συσκευή και βγάζει τα λεφτά της αφού πήρε το 6.0.1.

  • Αν δεν είστε του σκαλίσματος και των ανούσιων παραμετροποιήσεων της συσκευής, αφού τελικά ένα smartphone είναι με 4-5" και δεν μπορεί ακόμη να αντικαταστήσει υπολογιστή, ελάτε στην Apple. Αυτό έκανα εγώ και με προσιτή συσκευή, προερχόμενος από Nexus, και έχοντας εμπειρία χρήσης από ipad air 2.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.